Juleavslutninga ble o-sportens festaften i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Des 2018


Stein Ivar ble den første vinneren av vår nye pris ÅRETS GULL O-SKO under juleavslutninga i kveld. Gratulere! Idèmaker, donor, kunstner og gravør er Martin. Tusen takk!! Vi kommer tilbake til denne utdelinga og også tilblivelsen til prisen i neste kapittel - følg med!

Før vi kom til prisutdelingen hadde de om lag 20 deltagerne løpt ei løype i Brekkåsenområdet lagt av Audun K. Den var ordnet slik at ingen, utenom rekruttene, ikke fikk kart med seg mellom posten. På hver post hang løypa som kartoppslag og vi måtte pugge postene for å komme igjennom. Det gikk helt greit!

Etter som løperne hadde gjort seg ferdig med løype var Ingrid klar med gløgg, kaffe og pepperkjeks. 

Så satte Kjell Rune igang et bilde- og video-kavalkade fra hele 2018 og det var ikke småtterier av hendelser som ble vist.

Så kom avdeling for priser og heder:


Først ute var utdeling av Det Gylne Kompass

Håkon fikk sitt kompass for sin utholdenhet i o-løype i 2017-sesongen, til tross for en smule prakk med å finne postene i noen løp. Her skulle det ikke brytes noe løp, nei! Se et lite klipp fra utdelinga her.

Kåre fikk årets kompass for å ha et tindrende fokus på ei god sluttid selv om han observerte Hege like etter et fall med kragebeinsbrudd på Fremo i sommer (noe som han ikke oppfattet da). Han fortsatte ufortrødent videre med ordene: E de hær du legg?

Den neste som ble hedret var Atle:

Ungdommene og deres foreldre ville gi noe tilbake til Atle for hans gode og entusiastiske innsats i ungdomsgruppa med en t-skjorte. Det var trykt en inskripsjon som er et vanlig svar fra Atle på spørsmål fra noen av ungdommene: Nei, jeg har ikke sett brikken din.
I tillegg fikk han litt elgkjøtt som det sømmer seg for en o-trener.
Her kan du se en video-snutt fra utdelinga.En lydhør forsamling lytter under prisutdelingene. 

Det var godt oppmøte i kveld og med så mye program var det passelig med å avslutte 9-tida. Da er et langt og innholdrikt orienteringsår slutt. Vi tar en velfortjent juleferie og møtes igjen onsdag 2. januar 2019 for å ta fatt på et nytt o-år.