Premiekvelden for karusellen ble et verdig punktum for den triste stafettopplevelsen

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Okt 2018


Så er sirkelen sluttet: Etter Hallgeirs hjertestans under karusell-stafetten ble både stafetten og premieutdelinga utsatt. Det ble ikke noe av en ny stafett, men det ble premiekveld i Gruva i kveld.

Sirkelen startet med en langvarig hjerte- og lungeredning i Skjetnemyra, en lang sykehusperiode for Hallgeir hvor vi smått om senn kunne høre om en sakte og jevn framgang. Bare ei uke før premiekvelden kom Hallgeir hjem og ønsket selv å delta på dette arrangementet. I den forbindelse kunne han takke sine mest aktiver hjelpere i marka etter stansen og det var Oskar Andren, Eli Minde og Anne Kari Stubsjøen som vist på bildet over.11 løpere under 17 år hadde deltatt i mer enn 3 løp og to av nybegynnerne hadde deltatt i 5 løp. Her er noen av disse samlet f.v. Eli Minde, Ådne Sundet, Johannes Halvorsrud, Eivind Næve, Kristoffer og Johannes Lerli.


Her er flere glimt fra kvelden:Fra de som fikk premier i individuelle klasser viser vi her Johannes Lerli som vant suverent i Gul løype og trilleren i Rød løype der vi ser Stein Ivar Foss og Svein Unsgård. Atle Pedersen vant løypa, men var ikke til stede.


Line Sølberg har fått premie - ikke den hun fikk som vinner av Grønn løype, men som vinner av kveldens Kahoot-quiz som Kjell Rune hadde ordnet. Masse o-spørsmål og det var om å gjøre å svare raskt!


Resultater kan leses her. Som naturlig er fikk vi ingen vinner i stafetten og det ble heller ikke delt ut lagpokal dette året.