Premiekveld for Orkla Gaula-karusellen onsdag i Gruva

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Okt 2018


Som en følge av den avbrutte karusell-stafetten i Skjetnemyra onsdag  5. september fikk vi ikke delt ut premier for årets OG-karusell. Det ble bestemt å kalle inn til premiekveld som er berammet til kommende onsdag den 24.10. kl 1900 i Gruva.

Premier blir det til alle under 17 år som har minst tre løp i år og da blir oppmøte i Skjetnemyra den kvelden også tellende. har har vi mange MIL-løpere. I tillegg får de tre beste løperne i hver løype premie og her også har vi løpere som skal blir premiert. Les resultater her.

Under kan du lese innbydelsen som ble sendt karusell-lag. Møt opp!!


INNBYDELSE TIL PREMIEKVELD FOR OG-KARUSELLEN 2018


ONSDAG 24. OKTOBER 2018 KL 1900


MIL KLUBBHUS I GRUVA, 2. ETASJE


Det skulle være godt kjent hvorfor vi dette året innbyr til egen premiekveld for året karusell. Hallgeirs hjertestans midt i stafetten gjorde at resultater og premier ble helt uvesentlig. Det ble også liten interesse og lite rom for et erstatningsløp og det ble derfor foreslått av Melhus og ikke dele ut lagpokalen dette året når laga i teten var så nærme hverandre.


Denne hendelsen og vår befatning av den er nok naturlig det blir snakket om en slik kveld, men vi skal først og fremst dele ut premier til våre spreke rekrutter, lynkjappe ungdommer og voksne.


Det går også rykter om at vi kan bli servert kaffe, saft, vaffel og kaker. Her er det kun servering for de frammøtte – ingen utkjøring av mat!


Så jobbes det med å by på noen o-leker i ulike utgaver. O-aktiviteten denne gangen er innendørs og kan til og med utøves i lakksko og kvitskjorte om så – en nokså uvant tildragelse for oss skautravere.


Og for å gjøre det klart: Premiekvelden er både for ung og gammel. Sank sammen løpere som om det skulle være finalestafetten!


Kjørerute fra Rema Melhus sentrum vest til MIL klubbhus i Gruva er her.Velkommen til premiekveld for OG-karusellen 2018!