Viktig info MIDT NORSK MESTERSKAP I ORIENTERING 24 -26 AUGUST!

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Aug 2018


Velkommen til Midtnorsk mesterskap 2018 på Oppdal og vår klubbtur

For femte året på rad blir det fellestur til Midt-Norsk Mesterskap i orientering. Mesterskapet gjennomføres i år på Oppdal med Wing og Freidig som arrangør. Vi er i alt 17 deltakere/supportere fra Melhus. Påmeldinga er klar, og startlister publiseres i eventor senere i uka. 

Sprinten fredag går på kart “Oppdal sentrum” i terreng preget av boligområde, skog og sentrumsområde. Arena er Oppdal ungdomsskole.

Langdistansen lørdag og stafetten/direkte-påmeldinga søndag, går på kartet “Stortjønna” ved Tjønnplassen 6 km NØ for Oppdal. Kartet er nytegnet i 2018, og overlapper noe med terrenget som ble brukt til O-Festivalen 2017. Arena ligger på 550 moh. Løpsterrenget strekker seg fra denne høyden opp mot 900 moh. Terrenget er variert og løpsområdet inneholder flere ulike terrengtyper. I den lavereliggende delen er det gropterreng med furuskog. Oppover i skrålia tar bjørkeskogen over. Skrålia opp mot fjellet inneholder både meget detaljrike partier og detaljfattige områder med innslag av myr. Det er stedvis mye stein av varierende størrelse. Løpbarheten er generelt god.  

Vi har bestilt felles overnatting på Oppdal gjestegård. Det er oppredde senger og håndklær inkludert. Rommene har tørkemuligheter, minikjøkken og håndklær/oppredde senger er inkludert. Oppdal gjestegård ligger i Oppdal sentrum.

Bespisning: Vi handler inn tørrmat til frokost/niste/kveldsmat felles, men et godt tips er å ta med niste til fredag før løpet. Middag fredag handles individuelt på samlingsplass, så satser vi på å spise pizza «ute på Møllerens kro” lørdag. Bord er bestilt til kl 18.30. NB! Mellom langdistansen og pizza`en er det mulighet for bading i svømmehallen. 

Reise: Vi satser på privatbiler, med avreise fra Melhus skysstasjon kl 1500 fredag 24.august

Kostnader: Som tidligere blir kjøreutgifter, overnatting og bespisning delt på alle deltagere og avregnet i ettertid. Anslag over kostnader: Overnatting blir ca. 700 kroner på hver, tørrmat og pizza om lag 300-400 kroner og kjøring blir etter om man tar tog eller kjører felles fra Skysstasjonen.


Dette er en ekte klubb-tur - det er bare å glede seg!


Har du flere spørsmål, ta kontakt med Hege på telefon 477 51 101 eller pr mail hegesolm@hotmail.com