Slik kobler du sammen Strava eller PolarFlow til Livelox

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jul 2018

Denne bloggen viser hvordan du kan koble sammen Livelox til Strava. Fordelen med det er at du kan hente ruten din direkte fra Strava istedet for å laste opp en fil til PCen. Denne framgangsmåten kan også brukes til å koble sammen PolarFlow til Livelox. Denne koblingen kan brukes på løp som ligger i Eventor, men den kan ikke benyttes på treninger etc. Derfor anbefaler vi å bruke Strava.

Først må du logge inn på www.livelox.com. Du bruker din Eventor-bruker på Livelox.


Du må velge Norske eventor og så skriver du inn ditt Eventor-brukernavn og tilhørende passord. Hvis du har glemt passordet må du ta kontakt med Atle, Stein Ivar eller Eivind.
Når du har logget inn velger du "Min brukerkonto" under fanen med ditt navn.Nå får du opp din profil i Livelox og nå skal du velge "Edit account settings"Da får du mulighet til å koble Livelox til de eksterne tjenestene Strava og Polar. Velg "Administrer innstillinger for Strava"."Som du ser så kan du som har Polarklokke linke sammen Livelox og PolarFlow her.


Nå velger du videre "Connect with STRAVA".
Nå må du logge inn på Strava med din Strava-bruker, Facebook konto eller Google konto.


Etter at du har logget inn så aksepterer ("Authorize") du at Livelox kobles til Strava,


Nå får du følgende melding som viser at du har koblet sammen din Strava-bruker og Livelox. Nå er du i gang og du kan laste opp en rute til livelox.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.