Knepent nederlag sammenlagt i kveldens OG-karusell

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jun 2018


Reidun, Atle og Kjell Rune i dyp konsentrasjon og diskuterer kvelden veivalg.

Kveldens OG-karusell gikk av stabelen i Knyken skisenter med Orkanger som arrangør. I fint solskinn og gode løyper i flott terreng ble det dessverre et knepet nederlag for Leik i lagkonkurransen. Leik slo oss med fattige 85 poeng. Trøsten må være at vi fremdeles leder sammenlagt. Med kveldens seier knappet også Leik innpå i sammendraget. Det skiller ikke mange poeng og vi må fremdeles skjerpe innsatsen hvis vi skal dra hjem pokalen i år også.

Hyggelig at vi i kveldens løp fikk stiften bekjentskap til nye løpere som representerte Melhus. Også hyggelig å se at den yngste gruppen begynner å flere og flere jenter med. Det setter vi pris på og ønsker dem med oss videre.

Selv om Leik vant sammenlagt i kveld hadde mange av våre gode prestasjoner. Foruten de yngste i nybegynnerklassen ble det flere klasseseire. I gul løype stakk Johannes Lerli av med seieren med kveldens største seiersmargin. I hvit og rød løype ble det seier til henholdsvis Kåre Onsøyen og Atle Pedersen. Ørjan Sæter vant grønn trim, Erik Tofte hvit trim, Reidun Sæland gul trim ikke minst seier til Camilla Nesset i ny trim. Super innsats av Melhusløperne.

Resultatene finner du her.