Uforutsette hendelser i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Feb 2018

Kveldens trening var preget av få juniorer og sykdom i de eldres rekker. Oppmøtet var ikke så mye å skryte av men kvaliteten og innsatsen til de som møtte var det ikke noe å si på.

Sjefen sjøl, Eivind, var innvilget permisjon og Margrethe ledet treningen for rekruttene. Kveldens trening for disse ble preget av en uforutsett hendelse som medførte at økten ble avbrutt i en lengre periode. Mens juniorene og seniorene var ute på langtur gikk lyset i barnehagen. Margrethe og rekruttene holdt på en halvtimes tid før de fikk hjelp av Ole. Årsaken må vi nok sette på kontoen for mangelfull opplæring. Når Ole fikk stilt tidsuret som regulerer strømmen var alt i skjønneste orden igjen.

Dagens bilde er nettopp fra rekruttenes trening....

Etter seniorenes langkjøring som gikk fra idrettsbarnehagen, ned Aundalen, innover Hølondavegen til Rakbjørga, opp Letesvegen over Holem og tilbake til barnehagen, ble det en god styrkeøkt inne.

John var nådeløs med kveldens deltakere og det var ingen slinger i valsen. Etter en solid økt med sirkeltrening ble det avsluttet med uttøying med Ranum spesial og Ole's spesial. Noe som gjorde godt til kropp og sjel.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.