Hva skjer i vinter?

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Jan 2018

Her kommer en kort oversikt over egne arrangement i vinter fram til sommersesongen.


Vintertrening. 

Vi kjører på med vintertrening hver uke i vinter til 11. april med unntak av påskeuka. Det er ikke ungdoms- og rekrutt-trening i vinterferieuka. En og annen gang prøver vi å variere treningene og f.eks. onsdag 28. februar bytter vi ut sirkeltrening for ungdom og voksne med yoga og i o-løpet 7. mars bruker vi samme postene som i samlinga for Hovedløpsprosjektet som går fra Melhus vgs.


Årsmøte og medlemsmøte

Tirsdag 27. februar kl 1900 blir det o-avdelingas årsmøte og påfølgende uformelle medlemsmøte i Gruva.


Opplæring. 

Allerede tirsdag 23. januar kl 1900 tar Atle en reprise på Purple Pen løypetegnerkurset. Det var flere som fikk den opplæringa i fjor vinter og brukte programmet til løypelegging i fjor sommer. (Det er litt enklere enn OCAD, men de som ønsker fortsatt å bruke OCAD eller ikke har anledning til å gå kurset vil det bli hjelp å få for det også.)

Tirsdag 13. mars blir det helkveld med opplæring og egentrening i løypelegging i Gruva. Opplæringa blir tilpasset alle nivå og det er ikke nødvendig med løypeleggerprogram på egen pc for å delta. 

Tirsdag 10. april kl 2000 blir det opplæring på bruk av hjemmesida i Gruva.


Vi møter våren!

Vi gjentar fjorårets suksess med dagsamling søndag 8. april på Gløshaugen. Det blir to o-økter bl.a. på Kristiansten festning med felles måltid mellom. Her blir det folksomt!


Første trening i sommersesongen blir onsdag 18. april!