Folksomt i Gruva under juleavslutninga i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Des 2015

23 medlemmer deltok i juleavslutninga i Gruva onsdag kveld og 22 av disse gjennomførte nattløpet som Audun K hadde lagt rundt omkring i skoleområdet. Morsom og fartsfylllt løp! Se resultater på Brikkesys.

Etter innkomsten vartet Trine og Hege opp med gløgg, kaker, saft og kaffe. Alt gikk ned på høykant etter juleløpet.

Hege hadde satt sammen ett hundretalls bilder og noen videosnutter som fenget hele forsamlinga. Bare se bildene i denne nyhetssaken! Det var bilder fra vintertrening, opplæring, O6`er, karuselløp, ungdomsleire, ungdomsløp, Midt-Norsk mesterskap, klubbmesterskap o.a.

Som en dessert prøvde vi ut våre nye modeller av sommerovertrekk fra Trimtex. Vi kommer tilbake med flere opplysninger om modeller, priser, støtte og bestilling over nyttår

I det hele har det vært et svært innholdsrikt o-år med en gledelig oppsving på rekruttsida. Vi tar nå en god juleferie og møtes igjen til vintertrening like over nyttår.

Det er for øvrig greit nå å minne om at vi til kommende år kan feire o-avdelingas 70 årige arbeid for o-sporten i nedre Melhus. Dette kommer vi tilbake til med jevne mellomrom gjennom hele neste år.

Velbekomme!


En god o-prat gjør seg. Slike kvelder har vi god tid til sosialt samvær.Ung og noen ikke fult så ung følger med på bilde-framvisinga.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.