OG karusellen 2013

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Sep 2013

(29.09.2013) Alle resultater fra årets OG karusell er nå lagt ut på Brikkesys. Gå inn på rankinglista for å se alle resultatene fra alle år og der resultatene er lagt ut fra stafetten (lag og individuelt) og karusellen 2013 individuelt og lagkonkurransen (trykk på Løp5 for å komme dit).

Dette er premievinnerne fra årets OG karusell. Vi ser fra MIL Erik W Bakk, Filip R Hoseth, Atle Pedersen og Audun Bakk.

Melhus kapret andreplassen i karusellen i år også og vi tar innpå Leik i poengsum fra drøyt 1400 poeng i fjor til knappe 1000 poeng i år. I fjor oppnådde vi to lagseire i ordinære løp mot ett i år, noe som indikerer en høyere skål pr. løp. I tillegg fikk vi den høyeste poengsum for ett løp som er oppnådd etter ny poengberegning startet, nemlig i siste løp som gikk i Råbygdmarka.

Individuelt må vi også være godt fornøyd med blant annet to løypevinnere. Atle Pedersen vant Rød løype og Audun Bakk Blå løype og begge hadde bare seire i sine løp. Det er også hvert å nevne innsatsen i Hvit løype med sterk andreplass til Kåre Onsøyen og fjerdeplass til Ingrid Opedal. På sjuendeplass kom Fillip R Hoseth som første-års løper i  denne løypa og han tok til og med seier i siste løp. Flott innsats!

Alt i alt en oppløftende sesong og det er bare og glede seg til neste år allerede, for da var det noe med et styrevedtak og seier for oss i 2014, eller....?

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.