Intensiv trenings-start etter vinterferien

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Feb 2024


Det hele startet med langkjøring ned Løvsetvegen og gangvegen oppover i retning kirka. 30 minuttet en veg og så snu for å ta seg tilbake til Høyeggen for de 11 deltagerne.

Så var det raskt omskifte for å gjøre seg klar for ei god inne-økt, Hva hadde Frank Egil på lur denne gangen tro? 

Oppvarming er nødvendig - se video. Øvelse går ut på å utstyre en eller to personer med f.eks. refleksvest. Disse personene skal prøve å ta i de andre deltagerne og når det lykkes, må de stoppe opp og stå i brei fotstilling. Oppgaven til de andre som ikke har blitt tatt, er å krype mellom føttene for å befri de som står stille. Veldig intensivt og moro, der øvelsen har fått navnet Stiv heks eller Sura som vi sa i oldtida.

I fortsettelsen fikk vi 3x45 sekund styrkeøving med 30 sek. pause og etterfulgt av en litt lenger pause før neste øvelse. Det ble øvelser for de fleste muskelgrupper i kroppen før vi ga oss. Vi får vel beskjed ett par døgn senere om hvilken effekt treninga har gitt!Økta ble elegant og fredelig avsluttet med 3x45 sekunder med 90-graderen - innbakt 10 froskehopp mellom disse. Siste 90-graderen var det konkurranse i å stå lengst! De yngste tok kaka der med Emelia som "vinner". Til slutt avrundet vi med litt lett uttøying.

Først trening nå blir o-løp ved Lerli`s, men aller først kommer årsmøtet torsdag kveld kl 1900 i Gruva 2. etasje.