Seier i årets karusell - med et nødskrik!

Postet av Melhus IL - Orientering den 31. Aug 2022


Det ble seier i karusellen i 2022 også og har med det to napp i pokalen!

Det er dette som har vært saken i hele år, nemlig hvem får et nytt napp i pokalen?

Vi hadde 1350 poeng i forsprang til Leik før siste løp som var stafett og individuelle løp på Gåsbakken. med Leik som arrangør - ikke mindre!

Når kveldens løp er oppsummert er vi fattige 101 poeng framfor Leik. Skikkelig en triller!!

Men uansett er vi seierherrer i år også og da har vi to napp av tre i inneværende pokal. Fabelaktig!

Det vitner om at vi er best som lag gjennom alle fire løp og stafettkvelden og da er det all mulig grunn til å være stolt. Stor takk til alle som har bidratt!

Her ser du video fra starten: https://youtu.be/dsiI6WWYCGU


I selve stafetten var Leik nokså suveren, både i antall lag (6) og i gode prestasjoner. Her ser vi vinnerlaget med Svein Unsgård, Ola Keiserås og Kai Ove Bjerkenås. Leiks andrelag kapret 2.plassen 4 minutter bak.
Dermed ble det ikke mer enn ett napp i stafett-pokalen for Melhus, men med den neste pokalen som settes opp neste år blir det noen annet!Vårt beste lag gjorde en flott figur som ble premiert til 3.plass! Her er de knipset like etter at Stein Ivar var kommet i mål. Hege og Kjell Rune løp de andre etappene. De var ikke mer enn 11 minutter bak vinnerne og vel 6 minutter bak 2.plassen. Løperne i de tre andre laga la ned stor innsats og samlet mange poeng, men litt lenger ned på resultatlista!


Samlingsplassen var den samme som i 2017. Gåsbakken skole sin gapahuk. Idyllisk. Melhus hadde samlet seg ved innløpet. 

Leik stilte med mange løpere og samlet seg rundt kaffebålet inne i den hesteskoformede gapahuken.Her veksler Kjell Rune med Stein Ivar og siste etappe er i gang.


Kåre er ferdig med sin 1.etappe og Maja skyter i vei på sin 2.etappe.

Mens 1. laget har dratt ut på sin siste etappe, venter John, Martin og Mirjam på sine 2.etappeløpere. Det skulle ikke gå så lang tid før de kom.

Og her komme Kristoffer halsende ut av skogen og John kan starte på sin Hvite løype.Det var også individuelle løyper og til venstre har Emma fullført sin løype Gul i god og sikker stil.
Etterpå vanket det premier til Emma og Sanna både for innsatsen i stafett-kvelden og ikke minst for godt oppmøte og innsats gjennom alle fem karusell-løpa.

Så har det skjedd igjen: Melhus klarte å vinne igjen og kan belage seg på å få på et nytt skilt på pokalen: Melhus 2022.

Kristoffer fikk æren av å motta pokalen på vegne av alle løperne som har bidratt i år. Ikke rart han smiler lurt sammen med Maja, Martin og Eivind ved MIL-vimpelen.

Hipp hipp!!


Du kan se resultater fra stafetten her og resultater sammenlagt i karusellen her.