Johannes Halvorsrud fikk Det Gylne Kompass 2021

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Des 2021


Litt om prisen

Komiteen og juryen bak tildelingen av årets gylne kompass er suveren i sine tildelinger. Hva som skal til, og hvorfor tildelingen går til vedkommende er en lang og møysommelig prosess som pågår gjennom hele sesongen. Kriteriene er hemmelige, og dermed er det mange faktorer som påvirker hvem som blir tildelt prisen.

Tidligere års priser har gått til personer som både har utpreget seg positivt og kanskje også vært litt uheldig. Det være seg bomturer, disking eller andre små og store merkverdigheter gjennom sesongen.

Om årets vinner er det egentlig bare en ting å si. Han er en likandes og positiv kar. Trofast og utholdende. Ikke minst overfor oss som begynner å bli opp i årene.


Det Gylne Kompass 2021 til Johannes Halvorsrud

Han møter opp, løper og koser seg ut i skogen, uten at resultatene og prestasjonene dominerer motivasjonen og prestasjonene. Standhaftig og fullfører, selv om det kan ta tid. Det viktigste er å fullføre, ikke å vinne kan være et godt motto som beskriver vinneren.

Her er Johannes  nettopp gjennomført nattløp for ikke lenge siden i et forrykende snøvær på Brubakkøran - han er like blid.
Ikke rart far Kjell Rune også er det!

Han er utholdende, ikke bare ute i skogen, men også overfor oss andre. Noe som krever tålmodighet. Sprer positivisme blant oss alle og har en positiv og blid framferd. En hyggelig og likandes gutt som også byr på seg selv.

En verdig vinner, gratulerer så mye. 

Stein Ivar