Koronaløype, Mestrenes mester-øvelser og bålkos i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Mar 2021


Stor variasjon under kveldens o-treff på Tambartun. Frank Egil hadde ikke bare ordnet med to kOrOna-O-løyper med utgangspunkt ved Tambartun, men også noen Mestrenes mester-øvelser og bål.

Under den innledende løpeturen i løypene var flere av våre faste ungdommer og voksne som ble observert  i kveld som ikke har vært aktive i vinter. Det er flott å se at vi alle kravler oss ut av vinter-o-dvalen! Ellers har vi en fast gjeng som møter opp hver onsdag - og det også denne kvelden.Øvelsene som vi hadde i kveld på hellegangen ved vestveggen på Tambartun var bl.a. å holde føttene litt opp fra bakken så lenge som mulig - denne gangen uten strømledninger. 

Vi hadde ei balanseøvelse og her fikk vi demonstrert ungdommelig stødighet av Signe. Her til venstre er hun ensom i  tilbake i balanseøvelsen.

Vi fikk også prøvd oss i reaksjonsøvelsen 90-graderen og skiskytterøvelse med snøballer mot blinkene med lang løype rundet bygningen og en kortere strafferunde. Litt usikker på hvem som vant til slutt, men stor innsats av alle var det og skikkelig god trening!


Som en fin avrunding samlet vi oss i Gimsmarkvegens bålplass i lia opp mot Tjurrupynten. Her var bålet i god stim når vi ankom, så det bare å hive grillmat på gloa. Gode historier kom på løpende bånd, både av det lette slaget, men også noe mer av saker på globale sakskartet.

Her ser vi på bildene fra høyre og med klokka: Klara, Atle, Hege, Martin, Signe og kveldens vert Frank Egil.

På øverste bilde ser vi også Stein Ivar og Eivind.

En trivelig og annerledes påskeavslutning var så til ende! Etter påske har vi foreløpig ikke andre planer enn at vi fortsetter med Ukens kOrOna-O-løype som etter hvert kan flyttes ut i skogen. Om vi gjør dette om til vanlig onsdagstreningsløp er det smittevernrestriksjonene som avgjør. Den planlagte dagsamlinga like etter påske vil nok ikke bli gjennomført, men treninger blir det allikevel!

God påske!!