KM sprint på Verdalsøra i dag med gode prestasjoner.

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Aug 2020


På dag to under Verdals-turen var det KM sprint for begge o-kretsene i Trøndelag. Løpet gikk i Verdalsøra fra Ørmelen skole.


Som en god, tradisjonell oppladning ble det lørdag kveld inntatt en god porsjon pizza i en sentrumsrestaurant i Verdalsøra. 
Etterpå sneiet vi innom løpsområdet for søndagens KM slik at løperne kunne danne seg et inntykk av hva som ventet dagen etter.

Etter en kort handelsrunde lot vi inntrykkene etter dagens begivenheter sige inn med med hjelp av løpskart og en del lørdagsgodt. Til slutt restituerte vi med en kveldstur ned til badestranda før torden og styrtregn overtok regien.

Dagen startet med en solid fellesfrokost på Soria Moria campingplass som var base-camp denne helga. 


Vi stilte med 5 løpere som fikk virkelig god uttelling i KM-klassene for STOK.
Under er Trine kommet lykkelig i mål.

På bildet ser vi Hege og Trine varme opp før start.
Begge hadde flotte løp i D 55, der Hege erobret sølvet knapt minuttet bak vinneren! Her ser vi Hege i innspurten.
Oskar Andren fra Leik er her gjennom innsjekk-slusa før start. Han ble kretsmester i H21!Kristoffer hadde fått enda flere konkurrenter under KM søndag enn lørdagens i løp i klasse H 15-16.

Det virket ikke som det preget han mye før start som kan ses her.

I mål var han drøyt minuttet bak vinneren og med det en bronsemedalje med en virkelig god km-tid - som var best av våre!
Kartet med løypa til Kristoffer sees til høyre -  for øvrig den samme løypa som Hege, Trine og John hadde.

Pallplasseringen stoppet ikke der: Stein Ivar erobret bronse i klasse H55- bare minuttet bak vinneren.
Siste startende av våre i dag var John. Det ble et vel gjennomført løp der innspurten kan sees her. På bildet over demonstreres hvordan det skal løper over mållinja med Emit Tag-brikke på høyre arm.Dermed kan Stein Ivar og Eivind konstatere at KM sprint og Verdalsturen er over. En vellykket tur enda en gang og neste helg venter tur til Røros for flere av våre løpere og da med bl.a. KM mellomdistanse.

Resultater fra søndagens KM sprint kan leses på Eventor.