Massemønsting i Lommelyktløpet i går kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Okt 2018
Det tradisjonelle Lommelyktløpet gikk også i år fra Bjønnabakken. Stafett, vafler og premier var på programmet og en god o-prat ble bonus. Som bildet over viser er det fullt og dette er et utsnitt av forsamlinga.


Atle og Stein Ivar vartet opp med tre nivåer med løyper og en haug med gaflingsvarianter i løpet som gikk fra Snellmyra like sør for Bjønnabakken.
Da blir det en morsom og litt småkaotisk tremannsstafett - helt tilsynelatende skulle det vise seg.
Alle ble med i stafett! Herlig!! De som ønsket følge fikk gå i gruppe og resten løp alene.
Bildet viser en spent gjeng før start. Atle og Stein Ivar forklarer og formaner og så er det snart start: Video følger her. 
Ser ut til at det er vertikale streker på videoen hva nå det kunne være? Ingen av de 26 løperne har nevnt noe om nedbør?......Og mens løperne snodde seg i myr og kratt etter postene, var Ingrid, Trine og Hege i fullt firsprang med vaffelpressa. Det skulle vise seg å bli veldig populært - ikke rester igjen i det hele tatt!Her ser vi forsamlinga er midt i bespisningen og venter på premieseremoniene. Og premier ble det. Bildet under viser alle premierte i O6`eren. Pannebånd eller luer til hele hurven!Kristoffer ble best i H13-16 klassen i O`6er og Oskar kom på andreplass.
Heger er seremonimester for kvelden.


Martin har akkurat delt ut 40-års premie til Ivar i Ukens løype. Han har forsaket kun ett år fra 1977 og fram til i dag med de 8 løypene hvert år. En enorm prestasjon, ikke minst etter at hofta sviktet for noen år. siden Fatet har bilde av Ivar med o-utstyret som han bruker nå: Kartmappe, kompass og staver. Virkelig godt gjort!

Reidar Solem og Torbjørn Tranmæl har også passert drøyt 30 år. I år har 18 personer fullført og fått godkjent.


Mange av våre ungdommer har deltatt i kretsens Ungdomsløp og det ble 65 starter til sammen fra Melhus i år. Joakim, Andreas og Ørjan fikk sesongpremiene sine i går kveld, mens Oskar har fått sin tidligere. Atle delte ut premier og snakket litt om Ungdomsløpene. Han har for øvrig et stort opplegg for ungdommene hele året med trening de fleste mandager sommer som vinter, så her legges det ned mye jobbe under treningene og ikke minst i forberedelsene. 


Kåre Onsøyen og Stein Ivar Foss har organisert Turorientering i år også. Det er i år solgt 35 konvolutter og 54 ekstra kodekort i butikk og på nett.

Av de solgte ble det innlevert/registrert på nett 30 (32) personer. 2 levert på døra. Av disse var det 25 som klarte merkekravet. Flere nye av året både Tur-O og sentrums O gir et godt Turo-år.

Årets Turo`er ble Strandvegen barnehage som tok alle sentrumspostene! Premien blir overrakt i barnehagen om ikke lenge. Grønne turer i sentrum har økt noe i år og vi satser enda mer på det til sommeren.


Til slutt hadde Eivind en oppsummering av denne o-sesongen. 

Flere bilder under Bilder.


Og nest onsdag blir det mer premieutdeling, da fra Orkla Gaula-karusellen i Gruva.