Ungdomstur til Östersund

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Sep 2018

10 gutter fra Melhus var med på årets ungdomstur til Östersund. Sør Trøndelag o-krets har lang tradisjon med å ta med ungdommene til Ôstersund. I år deltok 94 deltakere, med stort og smått, på turen. Östersundturen er absolutt høydepunktet i sesongen, for mange, og vi i Melhus var med for 4. året på rad.

10 blide gutter på kretstur til Östersund. Fra venstre: Martin, Oskar, Sander, Håkon, Kristoffer, Erik, Peter, Andreas, Ørjan og Joakim

På lørdag deltok vi på Loffelunken, ved skiskytterstadioen, i Östersund. Hele 400 o-løpere deltok på løpet. Det er masse stier , veier og rulleskibaner i skogen ved skianlegget. Det fører til at man kan løpe ganske fort, men det er også fort gjort å miste kontrollen over alle stikryssene, og da tar det lang tid å ta seg inn igjen. 

Løypa til H16. Masse stier å velge i

Flere av gutta løp bra, og Kristoffer løp et godt løp i Östersund. Han brukte 8 minutter på kilometeren og det ga han en 8. plass i klasen H14. 

Kristoffer var godt fornøyd med løpet sitt. 8 min/km, da begynner det å gå fort.

Etter løpet dro vi til Östersund by. Her ble det tid til shopping og middag. På kvelden var vi i Storsjøbadet. O-klubben i Östersund hadde leid badet for alle o-løperne som deltok i helgen. Det ble hyggelig samvær på tvers av alle klubbene i Tøndelag og Jämtland. Det var fullstendig anarki i rutsjebanen, men det gikk heldigvis bra i år også. 

På søndag deltok vi på Älgjakten. Hele 50 lag deltok på stafetten. Älgjakten er en 7 mannsstafett hvor man kan sette sammen lagene uavhengig av alder og kjønn. Melhus stilte med et rent ungdomslag. I år løp gutta kjempegodt. Andreas løp kjempebra på første etappe, og kom inn som nr 21. Peter, Ørjan og Oskar løp opp 13 plasser på de neste etappene. 

Andreas løpe en fin første-etappe. 

Sander, Håkon og Martin fulgte etter med gode løp, og til slutt endte vi på 13. plass av 50 lag. En fantastisk god prestasjon. Herlig å se stemningen blant gutta etter løpet. Gutta var meget godt fornøyd med sin egen innsats. Martin som løp siste etappe fikk en utrolig varm velkomst i mål. 
Nå er turen til Östersund 2018 snart historie. Vi sitter på bussen hjem, gode og mette på snop, caprisone og Max-burgere. Vi har en flott gjeng ungdommer i klubben, som vi er stolte av. 

Gutta på tur. Her sammen med Tord fra Nidarøst og Brage fra Freidig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.