Tour de Trondheim / siste STOK ungdomsløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Sep 2018

I helga arrangerte NTNUI Tour of Trondheim med sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Løpene på fredag og lørdag inngikk også som de siste løpene i årets ungdomsløp STOK.

Fredagens sprint gikk på Persaunet i ikke de mest utfordrende løypene. Imidlertid innbød de til test av løpskapasitet. Av ungdommene løp Kristoffer inn til en fin 4.plass og dermed den beste prestasjonen av Melhusløperne. Tett fulgt av Atle med fin 5. plass i H50.

Lørdagen gikk mellomdistansen på Haugamyra på Byneset. Siden dette løpet også var det siste løpet i ungdomsløpene stilte Melhus med 14 deltakere. I D10 deltaok Sunniva og ble premiert. Michael Olsen og Peter Prytz Jensen løp inn til klasseseire. I H15-20B gjorde Melhus rent bord. Gledelig her var at Sander var med igjen. Av den eldre garden var det Stein Ivar som gjorde de best med en 3. plass i H50.

Siden dette løpet også var siste løpet i STOK sine ungdomsløp, ble det etter målgang premieutdeling og pizza på ungdommene.

Her ser vi Kristoffer, Oskar og Johannes under premieutdelingen.

Søndagens langdistanse gikk på samme sted med en tur på toppen av Bosbergheia for de lengste løypene. I fint vær men med løyper med mange høydemeter ble det forholdsvis lange løpstider. Noe som vil kjennes i kroppen og føttene utover ettermiddagen og kvelden.

Resultater sprint fredag.

Resultater mellomdistanse lørdag.

Resultater langdistanse søndag.

Høsten kommer nærmere og det blir bare tidligere og tidligere mørkt. Til helga reiser ungdommene til Østersund sammen med andre løpere i Sør-Trøndelag. Høstsesongen med nattorientering starter nå og vi starter med trening i trygge omgivelser. Følg med på hjemmesidene.