Dag 3 Midt-Norsk - stafetter

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Aug 2018

Tidlig start av stafettene medførte tidlig start på dagen. Mange trøtte ansikter og slitne kropper kom på frokost på rom 110. Med en god frokost, utsjekk av Oppdal gjestegiveri, var alle klar for en siste innsats.

Vi stilte med 4 lag, ett i H135, ett MIX-lag og to lag i H13-16. I tillegg stilte Johannes Lerli, Sigurd Rønning, Martin Aune og Johannes Halvorsrud individuelt.

Allerede før start var de to ungdomslagene allerede i gang med å psyke ut hverandre. Her mente de fleste at kampen allerede var avgjort før løpet, noe som skulle vise seg å ikke stemme. Etter første veksling ledet 1.-laget ved Kristoffer med god margin på 2.-laget ved Joakim. På andreetappen var fremdeles 1.-laget ved Andreas godt foran 2.-laget som hadde Håkon på denne etappen. Foran sisteetappen syntes det som om dette ville bli som de hadde spådd på forhånd. Her skulle Oskar vise seg å bli tungen på vektskålen samtidig som Peter ikke hadde full klaff. Guttene ventet spent på hvem av de to som skulle komme først og det viste seg at 2.-laget ved Oskar klarte å komme 13 sekunder foran 1.-laget. Og dermed var de igjen i gang med å erte hverandre :-).

Her fra starten i H13-16:


De to andre lagene MIX og H135 gjorde en flott innsats med henholdsvis nr 16 og 9 i sine klasser. 


Som bildet viser så var arrangørene ikke så heldig med værgudene i dag. Med 2 grader og oppholdsvær fra morgenen av ble det etter vært bygevær med både regn og hagl.

Da er helgen over og vi skal være bekjente med våre prestasjoner og ikke minst representasjon. Guttene er hyggelige å være i lag med og de oppfører deg eksemplarisk.

Tvi tvi - så møtes vi på onsdag med OG-karusell-løp i Børsa.

Resultater finner du her.

Du kan også se flere bilder fra dagens løp i bildearkivet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.