Støtt skiavdelingens fantastiske arbeid

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 21. Mar 2020

Hei! 

Håper mange nyter det fine skiføret vi har nå. 

Det har jo vært litt i media i det siste om at idrettslag merker perioden vi er inne i økonomisk, Melhus Ski er ikke noe unntak for vi skulle forrige helg egentlig arrangert skirenn for 170 unger, en inntekskilde gikk tapt. I tillegg har vi fått en ekstra regning fra kommunen på 131 000 som vi ikke hadde planlagt for. 

Noen mener sikkert vi burde forstått at regningen kom men vi mener det blir helt feil når vi legger ned så mye frivillig arbeid i folkehelse og barns aktivitetstilbud. Saken står omtalt i Trønderbladet. 

Vi håper derfor det vil gis bidrag pr vipps til nr 506903 slik at vi opprettholder skisporene ut sesongen. 

Vi skal selvfølgelig stå på for å finne penger til å utvikle Skjetnmyra videre, både ny tidtakerbu, gapahuk i skileiken, større parkeringsplass, kulvert istedet for smale skibrua og nye lys i lysløypa står på ønskelisten. 

Vi er også i tett dialog med skytterne om å oppruste skytterhuset, kanskje kan vi ha en åpen kafe der innimellom 😉 Vi har ståpåvilje og interesse i å løfte Melhus Ski frem og skape skiglede for alle så håper et lite bidrag på vipps kjennes riktig for flere! Nr 506903. Takk 😎