A-laget: SERIEMESTER 2006

Postet av Melhus IL - Fotball den 1. Okt 2006

Tilbake i 3.divisjon!
(01.10.06) Nidelv2 - Melhus 1-8 (0-3)
Ett år i 4.divisjon var nok. Seniorlaget til Melhus gikk i ettermiddag opp i 3.divisjon igjen etter en overbevisende seier borte mot Nidelv2. Hele 8-1 stod det til slutt, et resultat som ikke ble avgjørende i opprykksstriden, da Frøya sviktet på hjemmebane mot Orkla2. En sterk avslutning på sesongen av de sort-hvite, som nå kan se frem mot kretsmesterskap allerede førstkommende helg.

Melhusfotball.no gratulerer trener Jan Ketil Berg som har ført guttene til seriemesterskap, og hyller alle spillerne i troppen for den innsatsen de har lagt ned denne sesongen! Vi kommer tilbake med mer...

10. Glimt 18 4 3 11 35 - 59 15

Se også artikkel i Trønderbladet fra kampen.

1.OMGANG

En kanonstart på kampen med to mål innen ti minutter gir gjestene trua på at opprykket er innen rekkevidde. Etter dette kommer Nidelv2 derimot mer med i kampen. Presisjonen er ikke god nok hos Melhus på det sleipe føret. Håvard Johannesen har en feberredning på 2-0, hvorpå Melhus like etter legger på til 3-0. Dette resultatet står seg til pause, fortjent eller ei.
2.OMGANG

Uten at spillerne får noen rapporter fra Frøya, bestemmer vi oss for å gå ut på banen i andre omgang og avslutte sesongen med stil - uansett utfall til slutt. Og hvilken omgang det blir. Kanskje ikke årsbeste, men for å sitere Trønderbladet: "Melhus vartet opp med festspill." Total dominans i andre omgang med mange fine angrep og flotte mål. Guttene gir seg ikke før Nidelv-målvakten har hentet ut 8 fulltreffere fra nota. Baklengsmålet skal få forbigå i stillhet, i respekt av Håvard Johannesens bidrag denne høsten!
OPPSUMMERING

Serieavslutningen på Tempebanen ble oppvisning i vakkert angrepsspill fra gjestene, som etter kampen kunne titulere seg selv seriemestere i 4.divisjon. Selv om resultatet sier at Melhus var gode, så var nok ikke Nidelv2 syv mål svakere. De ga nok litt opp utover i andre omgang, men all ære til Melhus som står på hele kampen for å ikke risikere og tape opprykket på målforskjell.

Når rapportene kommer inn om at Frøya har tapt på hjemmebane mot Orkla2, kan spillerne sprette champagnen og juble for opprykk!

MELHUSGUTTEN
Einar Berg - Gjorde stort sett som han ville på venstre kant. Litt ubemerket i starten av kampen, men spilte seg stort opp. I andre omgang var han uhåndterlig for motstanderne, som til slutt gikk på 2 gule og ett rødt kort i forsøk på å stanse vingen vår.