Ref. foreldremøte 13/9-2012

Postet av Melhus IL - Håndball den 25. Sep 2012

Ref. foreldremøte 13/9-2012

 1. Treningsavgift. Vi fortsetter med 800,- som i fjor. Halv pris for yngere søsken.
 2. Tilsynsvakter. Vi har tre tilsynsvakter, så våre vakter er dekt. Alle oppfordres til å ta tilsynsvaktkurs ved en senere anledning.
 3. Kampansvarlig. Tilbakemelding fra i fjor gikk på at man ønsker seg færre oppmøter, og heller lengere vakter. Slik blir det i år.
 4. Vi har meldt på to lag til seriespill, og hvem som spiller rullerer som i fjor. Ett lag i G11 Trondheim, og ett lag i G12 1.års Trondheim. Det blir ca 46 kamper totalt, men vi får flere på en dag så det blir færre oppmøter.
 5. Økonomi. Laget har god økonomi, dvs ca 80 000,- på bok.
 6. Hånballskole i høstferien man-ons. Fulltegnet på en uke. Har noen fri og kan hjelpe til så si ifra. Lundamo arrangerer også håndballskole, så det går an å melde seg på der.
 7. Julecup. Også i år arrangeres det julecup i mellomjula, fra 10 år og oppover. Vi tjener 90,- pr time arbeid vi legger ned der.
 8. Reisecup. Det høres artig ut! Vi sjekker ut. Fint om vi finner noe der foreldrene kan bo samlet også:)
 9. Drakter. Vi fikk nye i fjor, og de er fine i ar også. Om noen har for liten drakt så gi beskjed.
 10. Dugnader.Vi tjener godt ¨på håndballskolen. Vi fortsetter å selge Eidsmoprodukter før jul. Det tjener vi godt på, og det oppleves som lettsolgte produkter. Alle sender mail til evadanielsen67@gmail.com og gir beskjed om hvor mange pakker de ønsker å selge.
 11. Trening. Fokus på basisferdigheter. Gruppa har hatt veldig god utvikling siden start i år. Trenerne har store planer for gruppa framover.
 12. Foreldrene er usedvanlig godt fornøyd med trenernes innsats. Vi bøyer oss i støvet.
 13. Onsdagstreninger. Det er planer om felles bespisning (kveldsmat) på onsdager etter trening. Da blir det dusj og mat i hallen. Mer info kommer.

 

NB! Oppmøte 15 min før trening for oppvarming.

Takk for oppmøtet! Vi ser fram til en artig sesong:)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.