JrH: Vinner av Kretsens pokal

Postet av Melhus IL - Fotball den 30. Okt 2007

(30.10.07) Melhus junior herrer vant i helgen finalen om Kretsens pokal i 3.divisjon. Forrige helg ble Namsos 2 beseiret med 2-1 i semifinalen. I en spennende og jevn finale vant Melhus-guttene 4-3 over Ørland. Det var lagkaptein Torbjørn Fredriksen Eide som ble matchvinner med en heading rett før slutt i første ekstraomgang.

Sluttspill om Kretsens pokal for Melhus JR:

Semifinale på Søndag 21.10, kl. 17.15: Namsos 2 - Melhus, Overhalla kunstgress (en kjøretur på ca 44 mil tur-retur..) Seier 2-1 til Melhus.
Bård og Anders sto for målene til Melhus, begge på hodet.

Finale Melhus-Ørland fredag 26.10, kl. 19.30 på Orkanger Kunstgress:
Seier 4-3 til Melhus.

Referat:
En spennende og jevn kamp. Melhus får ett tidlig mål når Anders Øye løper fra Ørlands høyreback og setter ballen sikkert imål fra 7-8 m, litt skrå vinkel. Ørland kommer mere med etterhvert. Melhus er uheldig idet det dømmes straffe for hands, som settes imål av Ørland til 1-1. Ørland  går deretter opp til 2-1 på en skjelden forsvarsglipp hos Melhus, idet bakerste forsvarer hos Melhus glir på det litt glatte underlaget (dugg/kunstgress) idet han skal klarere. Torbjørn utligner til 2-2 på et frispark og denne stillingen holder seg til pause. En jevn omgang.

I andre omgang er det mest Melhus som kjører kampen, de får presse høyere og  Ørland har i perioder nok med å forsvare seg.  Ørland får på en av sine få visitter sette et frispark imål til 2-3 etter ca 15 min av 2.
omgang. Kampen ble stanset 15 minutter midt i 2. omgang da en Ørland-spiller var uheldig, skled og (trolig) brakk beinet på det glatte føret.

Melhus holder presset oppe etter kampen kommer igang igjen og utligner til
3-3 ved Daniel Lund, på ett fint frispark, satt tilside for Ørland muren.
Kampen gikk til 2x fem minutter ekstraomganger. Rett før slutt i første ekstraomgang scorer Torbjørn Eide vinnermålet for Melhus, en corner han får gå opp å heade uforstyrret imål fra relativt kort hold.