Melhus IL 125år

Postet av Melhus IL - Fotball den 5. Des 2023

I år er det 125 år siden Ole J. Søberg stiftet Melhus Sportsforening! 

Hundreogtjuefemår med svette, tårer, knekte staver og ski, feiringer, nederlag, oppturer, dieselputring av løypemaskina i Sjetnemyra, feil kompasskurs i Momarka, utslitte målnett i Gruva etter scoringer fra Ola Solbakken og Ingrid Syrstad Engen, serv-smash slått heeeelt ned i venstre hjørnet over nettet, jubel fra sidelinja i Melhushallen, smude pasninger langs vantet i Gimshallen, hundekjøring i allidretten, poengrennseire av Jørgen Graabak i lysløypa, nettsus av basketballen etter en 3-poenger, svanestup og butterfly i C-bygget, baklengssalto på Swingdanskveld i Gruva, klopping i Vassfjellet, lette steg over myrene på tur til neste post, vaffelsteiking i Supporter´n og på Vassfjellhytta, bussturer med både glede og utrøstelige utøvere, middagsservering i kjøkkenet i Melhushallen og mange gode hopp etter Wirkola!

 

Alt dette og mye mer har preget historien til Melhus Idrettslag. I dag huser vi 12 avdelinger, og skriver inn 1512 medlemmer (!) i årsberetningen 2023. Det er vi skikkelig stolt av!


I forbindelse med markeringen har Melhus Fotball laget en innholdsrik oppsummering fra de siste 25 årene i gruva som kan leses på linken under:

Melhus-fotball-1998-2023

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.