RANHEIM/NIDELV - MELHUS/GIMSE    17 - 23

Dagens Kjelling:

THOMAS F
(Maskoten tilbake fra skade)

1. omgang

Kampen starter rolig med masse bomskudd fra Melhus sin side. Ranheim/Nidelv starter bedre og scoret først. Melhus virket stresset i sitt spill og dette medførte til masse bomskudd. Historien ser ut til å gjenta seg. Kamper tidlig på lørdag ser ut til å "plage" Melhusspillerne. Etter halvspilt førsteomgang begynner spillet å sitte bedre. Ranheim/Nidelv får sin første 2. min etter 24 minutters spill. På mange måter på tide. Lagene holder følge ut 1. omgang som ender 10-10.

2. omgang

Ranheim/Nidelv starter med første scoring i 2. omgang. Melhus følger på. Starten på 2. omgang er noe helt annet enn 1. omgangen. Forsvaretspillet sitter bedre og kamen er jevn. Etter 10 min ut i 2. omgang går endelig Melhus opp i føringen med 13-14. Selv om det av og til fremdeles er litt rotete spill øker Melhus ledelsen og etterhvert opparbeider de seg en trygg ledelse. Spillerne virker nå mye mindre stresset og dermed kommer spillet. 2. omgangen slutter med at Melhus vinner med 17-23.