23     -   13

Dagens Kjelling

Eirik

Kampreferat fra lørdag 6.12 - Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 3

Rotete start i 1. omgangen noe som gjorde at lagene fulgte hverandre resultatmessig. Fra midten av omgangen og ut dominerte Melhus/Gimse og gikk til pause med velfortjent ledelse. 2. omgangen ble litt som første uten det helt store spillet. Selv om spillet klabbet litt var det ingen fare for seieren. Arnt Snorre debuterte for Melhus/Gimse og svarte med å bli dagens Kjelling.

Kampreferat fra søndag 7.12 - Melhus/Gimse - Sverresborg

Flott start på omgangen og 1-0 etter kun 18 sekunder. Bra forsvar som tvinger skuddene fra Sverresborg over. 2-2 etter 5 min og måltørke i 10 min. Sliter litt med å komme igjennom forsvaret til Sverresborg. Glemt litt at det går an å skyte langskudd over forsvaret. Etter et par halsbrekkende kontringer som mislykkes går ballen i mål flere ganger på få minutter. Tett, godt forsvar som gir tøffe kamper, men få mål imot. Thoms varter opp med flere flotte redninger i mål. Betryggende 10-5 ledelse til pause.

Lager start på 2. omgangen for begge lag. Thomas fortsetter med flere flotte redninger. I andre enden av banen sliter Melhus/Gimse med å få ballen i mål. Mange skudd som går stang ut eller i keeper. Tøft spill fra begge lagene med mange utvisninger. Sverresborgs får også et rødt kort. Dommerne la listen veldig høyt og tillot veldig hardt spill. Utover omgangen øker Melhus/Gimse ledelsen og vinner komfortabelt med 10 mål. Seier 23-13. Dagens Kjelling: Eirik.