Sesongstart høsten 2013

Postet av Melhus IL - Håndball den 22. Sep 2013

For sesongen 2013/14 har vi fått treningstid i Melhushallen torsdager fra klokka 1600-1700. Første trening blir torsdag 26/9.

Dette er tidlig på dagen, men vi har hele hallen for oss selv. Dersom noen har behov for skyss til hallen har vi opprettet en egen facebook-gruppe der formålet er å koordinere dette. Gruppa er foreløpig åpen, men den vil lukkes når sesongen er kommet i gang. Navnet på gruppa er Melhus/Gimse håndball jenter 2004.

Lagene til seriespill vil bli satt opp når vi ser hvem som blir med på trening. Lagene vil bli blandet og delt inn på nytt etter jul. Det vil også bli egen laginndeling for cuper. Tanken bak dette er at jentene skal få spille sammen med mange forskjellige medspillere i løpet av sesongen.

Når det gjelder cuper ønsker vi å melde oss på en cup før jul og en tidlig på nyåret. Det vil ikke bli cup med overnatting denne sesongen. I tillegg skal vi arrangere cup i Melhushallen på mars sammen med gutter 2004. Dersom noen ønsker å ha et sentralt verv inn mot denne cupen er det bare å ta kontakt. Dette vil i tilfelle telle som årets dugnadsinnsats. Foreldre som ikke har sentralt verv i cupen forventes likevel å stille på dugnad denne cuphelga da vi trenger masse folk for å gjennomføre cupen. Forrige gang vi arrangerte cup sammen med guttene fikk vi et overskudd på ca 25000 kroner til hvert lag, så dette er gode penger for barna våre.

Laget må stille med tilsynsvakter i hallen. Vi skal 5-6 vakter denne sesongen, så de som ønsker å gjøre dette for laget kan komme på en-dags kurs i hallen tirsdag 24/9 eller onsdag 25/9. Kurset starter kl 1800 begge dagene. Det anbefales å ta kurset for alle som skal sitte vakt bortsett fra de som har hatt kurs de siste to årene.

Årets trenerteam består av Rune Øie, Svein Erik Horg, Marianne Orheim, Lene Qvenild, Anne-Kjersti Hovin og Jan Arne Wike. Økonomiansvarlig er Bjørn Høiem, lagleder er foreløpig kun Håvard Duesten, så vi oppfordrer flere til å melde seg som lagledere. To til hadde vært fint for å fordele arbeidsoppgavene gjennom sesongen.

Når det gjelder treningene oppfordrer vi alle jentene til å ta med egen ball. I tillegg stiller vi krav om hårstrikk både på trening og kamp!

Treningsavgift vil bli 400 kr pr spiller med 50% søskenmoderasjon dersom dette er aktuelt. I tillegg vil det bli en egenandel for å delta på cup på 100 kr pr spiller. Nærmere informasjon om innbetaling kommer i løpet av høsten.

 

Hilsen trenere og lagledere


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.