Planlegger laget kickoff/treningssamling? Stort hus til leie på Storlien

Postet av Melhus IL - Håndball den 4. Sep 2013

Stort hus til leie på Storlien, med sengeplasser til 36 personer og med mulighet for leie av hall for trening i Meråker.

 

 

Storvallsgården, også kalt Generalen, ligger ca 4 km fra Storlien sentrum. Innkjøring er ved gamle Storlien Fjellcenter på Høyre side av E 14. Totalt er huset ca 700-800 kvm og det er et perfekt sted for lag og foreninger som ønsker å ha en helg med fokus på trening og samhold.

Leie er forutsatt selvhushold, der huset forlates slik det var ved ankomst.

Slik er huset inndelt;

1. etg. Peisestue/spisesal, kjøkken, bad, toalett, 3 soverom med hhv, to enkeltsenger, to enkeltsenger og en familiekøyeseng.

2. etg. 2 leiligheter, alle med bad og kjøkken. 2 stk med ett soverom med dobbeltseng og køyeseng på stua, 1 stk med to soverom med hhv, dobbeltseng og køyeseng, familiekøyeseng og to enkeltsenger.

3. etg. 4 soverom, 3 av de med 3 enkeltsenger og det siste , en 120 seng og en enkeltseng.

Det er totalt 36 sengeplasser, men det fins i tillegg 8 fjærmadrasser.

 

Generell info;

I peisestua/spisesal kan det dekkes til maks 50 stk.

Det finnes utemøbler til ca 20 stk og en stor grill. Leietaker må ha med grillkull ol.

Ski kan tas på ved døra og oppkjørte løyper går rett opp på fjellet. Sporkjørte løyper ligger i Storlien «sentrum», ca 4 km fra huset.

Det tar 20 min å kjøre ned til Meråker hvor man kan leie hall for fotball og håndball. Her fins også en rulleskiløype. Her er link for tilbud og evt. bestilling av hall.

Leie av hall i Meråker

 

Nabocash ligger i ca. 10 minutters gangavstand fra huset.

 

Leietaker tar selv med sengetrekk, laken, putevar, toalettpapir, ved, søppelposer, evt tørkerull og vaskepulver til oppvaskmaskin. Søppeldunker fins på utsiden.

 

Alle kan leie huset, privatpersoner, lag, foreninger eller firma, til bursdager eller til konferanser/jobbsamlinger. Huset leies ut i ferier og i helger, og det er mulig å leie bare deler av huset.

 

Prisen for å leie huset en helg er 8000,- men MIL spillere betaler maks 6000,-, og aldri mer enn 100 kr pr. pers. pr. natt. Betaling for rengjøring kan avtales i enkelte perioder.

For forespørsel, ring 917 96 650 eller epost til cafensta@online.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.