A-laget: Tilbake på tabelltoppen

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Sep 2006

Opprykks-thrilleren fortsetter
(23.09.06) Melhus - Munkholmen 7-0 (4-0)
Melhus tok tilbake tabelltoppen etter en komfortabel seier mot Munkholmen i Gruva på lørdag. I åpningen av kampen slet hjemmelaget med å skape de store sjansene, men etter 1-0 var det enveiskjøring resten av ettermiddagen. Fire fulltreffere kom rett før pause, samtidig med at gjestenes målvakt fikk marsjordre. Med ti mann klarte ikke Munkholmen og matche Melhuslaget, som lagde tre mål til etter sidebytte.

Opprykkskampen:
Frøya slo Glimt 5-2 i sin kamp, men Melhus tok med sine syv mål tilbake 1.plassen på tabellen. Laget fra Gruva ligger nå fattige 1 plussmål foran opprykkskonkurrenten med kun én kamp igjen å spille. Jevnere kan ikke en opprykksthriller bli. Melhus møter Nidelv2 på bortebane i sin siste kamp for sesongen, mens Frøya møter Orkla2. Kampene spilles søndag 1.oktober kl 15.00.

1.OMGANG

Hjemmelaget kunne med seier går forbi Frøya på tabellen for første gang siden tapet mot dem på bortebane. For at det skulle skje, måtte ikke bare Munkholmen slås, men det også med et komfortabelt resultat - avhengig av resultatet til Frøya. Melhus kjørte på fra start og kom til flere gode sjanser, men uten å få uttelling. Først i det 32.min klarer Olav Hellenes og krige inn ballen i mål etter en dødball. Etter dette rakner det fullstendig i forsvarsmuren til gjestene, som gikk ut med 8 mann på egen 16-meter i håp om å få kontringer. Hele 4-0 stod det da lagene gikk til hvile.
2.OMGANG

Andre omgang handlet kun om hvor stor seieren skulle bli. Munkholmen hadde ingenting å stille opp med mot hjemmelagets spill. Sjansestatistikken viste til slutt 14-0 til Melhus, som dermed hadde en godkjent uttelling på sine sjanser.
OPPSUMMERING

Det var knyttet en del spenning til hva slags lag Munkholmen ville stille med i denne kampen. I vårsesongen var det en jevn kamp, som endte med knepen seier til Melhus. Men når Frøya nylig hadde slått laget med 12-0, så sier det seg selv at dette var usikkert. Uansett om Munkholmen hadde prestert på linje med i vårkampen, så hadde de neppe hatt noe å stille opp mot Melhus med i denne kampen. Hjemmelaget spilte en meget god kamp, prikkfritt bakover og stor entusiasme fremover.

MELHUSGUTTEN
Geir Ove Berg - Veteranen scorer to fine mål i første omgang, og er med på å åpne den berømte ketchup-flaska.
KAMPENS HØYDEPUNKT
Geir Ove Bergs første scoring. Fint kombinasjonsspill frem i banen av hjemmelaget, som avsluttes med et overhopp i gjennombruddspasningen mot kant. Geiri skjærer inn og setter ballen kontant forbi målvakten.