Velkommen til Melhus Idrettsfestival og Melhusmila 2022

Postet av Hovedstyret i Melhus IL den 18. Jun 2021

Melhus Idrettslag samler alle sine avdelinger til Melhus Idrettsfestival 2022


 

Melhus Idrettsfestival arrangeres ved Svinsås Auto Melhus, 18.september klokken 10:00-14:00. 


Vi har lagt ut alt du trenger å vite om søndagens løp her. 


Velkommen til Melhusmila.pdf

 

Melhus Idrettsfestival er et åpent arrangement for alle som ønsker å delta. 


Melhus Idrettslag har visjonen «Idrettsglede for alle», og med det ønsker vi at absolutt alle skal få gleden av å tilbringe dagen og idrettslivet med oss. Søndag 18. september kan du se hva Melhus Idrettslag har å tilby, prøve ulike aktiviteter, bli med på artige konkurranser og annet opplegg. Er du ny i Melhus, skolestarter eller har lyst til å bli aktiv – ta turen innom. Dersom du bare har lyst til å slå av en prat med trivelige sambygdinger er det også lov. 


Avdelingene Fotball, Håndball, Innebandy, Orientering, Ski, Styrkeløft, Basketball, Svømming, Trim, Volleyball, Swing og Allidrett kommer for å vise seg fram. Ta turen du og om du er liten, stor, gammel, ung, innfødt eller innflytter. Velkommen til en bra dag Søndag 18. september på parkeringsplassen til Svinsås Auto - Melhus Sentrum (Melhusvegen 493, 7224 Melhus)

 

Om du har spesielle behov for å delta kan du kontakte oss for tilretteleggelse.  


Bli med på Melhusmila!

Melhus Idrettslag arrangerer for andre gang folkeløpet Melhusmila! under Melhus Idrettsfestival. Om du går for ny personlig rekord eller vil delta i trimklassen blir opp til deg. Alle kan delta om du ønsker å gå eller konkurrere mot deg selv eller andre på tid.


MELD PÅ HER: https://melhusmila.hoopla.no/sales 


Løype 

Løypa er cirka jevnt fordelt med asfalt og grusvei. Startstreken er på Svinsås Auto (Melhusvegen 493, 7224 Melhus). Fra startstreken går løypa langs Løvsetveien før man tar av til høyre innover Søreggen. Ved slutten av Søreggen starter Folk-i-form løypa (skiltet til høyre) og gruspartiet starter. Løypa går her i vakre naturomgivelser med kornåkrer, trær og til og med ei lita tjønn ved navn Loddtjønna. Folk-i-form løypa er merket og traseen går til høyre etter Loddtjønna. Ved neste kryss tar man til venstre og deretter til høyre på asfalten som går tilbake til startpunktet. Om man skal løpe en eller to runder til tar man rett til høyre i Energiparkkrysset og starter på ny runde, eller løper inn til målområdet om man løper Litjmila/skal inn til mål. Det vil stå løypevakter rundt i løypa og løypa vil bli merket.


Løypa går i flatt terreng og egner seg også for deltakelse med rullestol. Nytt av året er at vi har lagt inn en liten sløyfe på første runde. Dette gjør vi for å få løypa akkurat 10 km for de som løper tre runder.

For video av løypa - se våre facebooksider!


Runden er 3,3 km og det kan velges mellom disse distansene (både barn og voksne kan delta): 

 

Litjmila - 3,3 kilometer (1 runde, tidtaking)

Sirkamila - 6,6 kilometer (2 runder, tidtaking)

Melhusmila - 10 kilometer (3 runder, tidtaking)

Trimmila - valgfri distanse (1, 2 eller 3 runder)


Knøttemila/orienteringsrunde


Melhus Orientering stiller med en fin orienteringsrunde i sentrum dersom man ikke ønsker å delta på noen av de over. Orienteringsrunden er gratis å delta på og påmelding skjer hos Melhus Orientering på løpsdagen.
For å delta på Melhusmila, klikk her https://melhusmila.hoopla.no/sales . Påmeldingsfrist settes til 17. september Kl 20. Det vil være mulig å melde på ved oppmøte til sekretariatet søndag 18. september før kl 1130. Da må du framvise Vippsoverføring. Prisen går opp 50 kr på søndag.


Deltakeravgift: 

Junior (2005 eller eldre)/voksen: 200,- 

Barn (2006 eller yngre): 100,- 

Trim: 100,-Praktisk informasjon:

https://melhusmila.hoopla.no/sales

Henting av startnummer skjer mellom 10:30 og 11:45 i startområdet.

Vi anbefaler å gjøre seg godt kjent med løypa på forhånd. Løypa går stort sett på gangfeltene ved veiene, ellers gjelder vanlige trafikkregler for fotgjengere.

Løypevaktene har ingen rettighet til å stoppe trafikken, så vi oppfordrer til å følge med i veioverganger.


Praktisk informasjon om gjennomføring av løpet kommer senest 16. september.


Premie til alle! - I tillegg trekker vi ut uttrekkspremier.


  • Parkering
    Arrangør anbefaler å bruke skoleparkeringene


  • Kontakt oss:
    leder@melhusil.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.