Gateorientering og styrketrening i kveld

Postet av Kjell Rune Logan-Halvorsrud den 7. Mar 2018

Flere fra vår ungdomsgruppe deltok på kveldens hovedløpsprosjektsamling med blant annet o-løp fra Melhus videregående. Atle var kveldens vert og løypelegger for prosjektet. Martin og Kjell Rune assisterte og betjente sekretariatet. Nesten 50 deltakere løp enten lang eller kort løype. 2 av våre rekrutter og 4 voksne løp også hver sin løype med løpstider på godt under 30 minutter på langløypa på et par av dem. Mens ungdommen spiste velfortjent pizza og hørte på foredrag om sørlandsterrenget som venter dem i hovedløpet senere i år, samlet 5 sprekinger fra den mer voksne gruppa seg til litt improvisert styrketrening i gangene på skolen.

Bilde: To fornøyde jenter etter å ha gjennomført sine o-løyper på sentrumskartet.

Bilde: Latteren satt løst i voksenleiren etter o-løpet. Kreative veivalg ble diskutert og bekjennelser gjort. Sprintkart med sine spesielle tegn for forbudte passasjer og gjerder kan lure selv den mest erfarne o-løperen til å foreta ulovlige veivalg.

Bilde: Martin og Kjell Rune betjente sekretariatet i kveld.

Bilde: Det er ikke nok å bare "gampe" om man skal bli en god o-løper. Sesongen nærmer seg og muskulaturen må også få seg en omgang trening. Push-ups er bra for armstyrken og kjernemuskulaturen. 30-10-opplegg i kveld. Uttøyning ved Ole, som viste oss nye strekkøvelser som kom til på helt nye steder på kroppen....


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.