Julehilsen

Postet av Melhus IL den 24. Des 2017
Jan Ketil Berg - årets trener 2017

Postet av Melhus IL den 11. Nov 2017

Trøndelag Fotballkrets har delt ut prisen årets trener under Trøndersk fotballseminar. Prisen gikk til vår egen suksessrike seniortrener Jan Ketil Berg.


Jaaaaaa, så fortjent, så utrolig fortjent!!! Jan Ketil Berg er av fotballfolket i Trøndelag kåret til Årets Trener 2017. Gratulerer Jan Ketil!

Jan Ketil fikk overrakt utmerkelsen på kveldens festmiddag i forbindelse med Trøndersk Fotballseminar som fotballkretsen arrangerer på Scandic Lerkendal. Som det eneste laget i Norge har Jan Ketil ført seniorlaget vårt fram til to opprykk på to år, rett opp fra 5.divisjon i 2016 og opp til spill i Norsk Tippingligaen (3.divisjon) i 2018.

Jan Ketil ble nominert som en av seks trenere til årets pris og det var fotballvenner rundt om i Midt-Norge som stemte fram vinneren. Selv om kandidatlisten inneholdt kjente trenernavn som Kåre Ingebrigtsen (Rosenborg), Svein Maalen (Ranheim) og Thomas Dahle (Trondheims-Ørn), så var det Jan Ketil som stakk av med en suveren og meget fortjent pris.

Vi i Melhus Fotball er glad og kjempestolt over at Jan Ketil har fått tildelt denne utmerkelsen. Jan Ketil har i mange tiår hatt og fortsatt har et enormt stort hjerte for Melhus Fotball. Først som spiller og senere som spillende trenere, deretter trener for både aldersbestemte lag og flere perioder som seniortrener med utallige opprykk på CVen, samt mange andre oppgaver og verv, så har Jan Ketil lagt ned tusenvis av timer for Melhus og trøndersk fotball og derfor er en slik pris så utrolig fortjent.

Vi i Melhus ser fram til å få med oss suksesstrener Berg også i sesongen 2018 og vi gleder oss stort allerede nå til en spennende sesong med trenerteamet, støtteapparatet og alle seniorguttene våre.

Skriv gjerne en gratulasjonshilsen til Jan Ketil i kommentarfeltet på Facebook https://www.facebook.com/MelhusFotball
Idrettsdugnad - muligheter til penger i klubbkassa

Postet av Melhus IL den 3. Nov 2017

Idrettslag kan få mer penger i klubbkassa ved bruk av idrettsdugnad.no

Norges idrettsforbund har lansert idrettsdugnad.no som skal gi flere idrettslag større fortjeneste ved salg av dugnadsartikler. Allerede nå kan idrettslag bestille produkter.

Overskudd tilbakeføres til idrettslag
Kort fortalt er Idrettsdugnad SA et samvirkeforetak som eies kostnadsfritt av de idrettslag som benytter seg av Idrettsdugnads sine tjenester. Eventuelt overskudd vil betales tilbake til idrettslagene som deleiere og kunder av samvirket, på grunnlag av deres andel av omsetning med foretaket. 

For mer informasjon 

Idrettsdugnad.no
www.idrettsdugnad.noMelhus IL i 17. mai-toget

Postet av Melhus IL den 12. Mai 2017

Vi nærmer oss nasjonaldagen og vi i Melhus IL vil i år som tidligere år stille i borgertoget under Melhus IL sin fane.

Vi oppfordre så mange som mulig av idrettslagets medlemmer som har anledning til å gå sammen med oss i borgertoget.

Vi samles i Melhus sentrum utenfor Melhustorget på nordsiden ved skuret der hvor handlekurvene er plassert. Her vil håndballavdelingen stille med fanen slik at det skal være greit å se hvor det er.

Oppmøtetidspunkt er kl 1130. Toget har avmarsj kl 1205.

Håper så mange som mulig har anledning til å delta.

Hipp, hipp, hurra for 17. mai og Melhus IL.


Styret i Melhus IL
Påminnelse medlemskontingent 2017

Postet av Melhus IL den 12. Apr 2017

Hei og god påske til alle sammen.

Vi har nå sendt ut påminnelse om betaling av medlemskontingent for 2017. For de av dere som har fått påminnelse og ikke lenger ønsker å stå som medlem i Melhus IL, ber vi om at dere gir oss en tilbakemelding på dette så snart som mulig. Send en epost til medlemskontingent@melhusil.no.

For de av dere som ikke har fått noen påminnelse om medlemskontingent og som ønsker å være medlem i Melhus IL, ber vi om at dere registrerer dere på www.minidrett.no eller registrerer dere i skjemaet her.

Vi oppfordrer alle til å begynne å ta i bruk MinIdrett som er en løsning fra Norges idrettsforbund. Her kan du administrere din personlig informasjon, medlemsskap, familieforhold osv...

Infomøte om nattevandring

Postet av Melhus IL den 17. Mar 2017

For de av dere som er interessert i dette.


Melhus Frivilligsentral og Melhus Røde Kors inviterer til infomøte om nattevandring.


Hold av torsdag 20. april, og kom på et uforpliktende informasjonsmøte kl. 18:00 om nattevandring i Melhus.

Møtet blir på Kroa, ved siden av Melhusbanken, og alle voksne som er nysgjerrige på nattevandring er velkommen.


Har du noen spørsmål,
ta kontakt på tlf. 90278305 eller
mail hilde.sofie.larsen@melhus.kommune.noHåper vi sees på Kroa!
Nattevandring i Melhus

Postet av Melhus IL den 14. Feb 2017

På bakgrunn av henvendelse fra Melhus Frivilligsentral videreformidler vi informasjon fra dem om nattevandring i Melhus.

Melhus Frivilligsentral samarbeider med Røde Kors om å se på mulighetene til å få nattevandring opp å gå igjen i Melhus kommune. Vi tenker i første omgang å ha nattevandrere på plass ved spesielle arrangementer der de unge ferdes. Det kan være nyttårsball, Kvålsdagene, Melhusfestivalen osv.

Røde kors tilbyr en flott gavepakke, og stiller med både kursing og forsikring av nattevandrerne.

Vi tenker at de voksne som er interessert, må forplikte seg til å delta på et par arrangementer i året. Og vi er helt avhengig av voksne som ønsker å delta på frivillig basis. Det er givende, morsomt og sosialt å gå nattevandring.

Kan de som er nysgjerrige ringe eller stikke innom for en uformell samtale

Med hilsen

Hilde Sofie Larsen
Melhus Frivilligsentral

hilde.sofie.larsen@melhus.kommune.no

Kroakvartalet, 7224 MELHUS

Tlf: 72 85 81 08 / 902 78 305

www.melhus.frivilligsentral.no


Hvorfor får jeg flere e-poster med faktura for medlemskontingenten?

Postet av Melhus IL den 7. Feb 2017

Vi har fått en del spørsmål om - Hvorfor har jeg fått så mange faktura på medlemskontingenten?

Dette skyldes at du er registrert som forelder (familierelasjon) til den som er registrert som medlem i idrettslaget. Siden du og ditt/dine barn er registrert med e-postadresse vil du som forelder oppleve å få to e-poster/meldinger for hvert barn du har i tillegg til ditt eget medlemskap.

Vi gjør oppmerksom på at du kun trenger å betale ett medlemskap/en faktura for hvert barn. Vi beklager dette men dette skyldes en feil i Idrettsforbundets medlemsregister.
Vi har nå sendt ut faktura på medlemskontingent for 2017

Postet av Melhus IL den 7. Feb 2017

Medlemskontingent Melhus IL

Vi har nå sendt ut faktura for betaling av medlemskontingent for 2017.

For de medlemmene hvor vi har registrert e-postadresse på, vil disse motta en e-post med informasjon om betaling av kontingenten. Øvrige vil motta en faktura i posten.

Medlemmene kan velge å betale på nett eller betale faktura i nettbanken.

Sentralt i administrasjonen av medlemmene i idrettslaget vil være Min Idrett (www.minidrett.no). Vi oppfordrer alle til å opprette en bruker der, logge seg på, og registrere/oppdatere sine personlige opplysninger. Her kan man også vedlikeholde opplysningene på sine barn. Her finner du også app'n til Min Idrett.

Vi vil etter hvert også ta i bruk samme løsning for betaling av treningsavgift/egenandeler osv.

Det er dessverre noen svakheter i medlemsregisteret vårt, og det kan være at noen opplever å ha fått faktura om medlemskontingent for 2017, og som ikke lenger er medlem. Her ber vi om forståelse og håper at du enten endrer dine opplysninger i min idrett (www.minidrett.no) eller gir oss tilbakemelding slik at vi kan rette opp dette.

Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din lagleder/trener/oppmann eller sende en henvendelse til medlemskontingent@melhusil.no. Du kan også lese mer om vilkårene for å være medlem i Melhus IL her.
Medlemskontingent 2017

Postet av Melhus IL den 21. Jan 2017

Medlemskontingent Melhus IL

I forbindelse med at vi har tatt i bruk nytt elektronisk medlemsregister (KlubbAdmin) vil rutiner for registrering av medlemskap og betaling av medlemskontingent bli endret.

Dagens løsning på fotball sine hjemmesider kan ikke lenger benyttes.Vi vil sende ut/kreve inn medlemskontingenten for 2017 i månedsskiftet januar/februar.

  1. Du vil da motta en e-post med faktura du kan betale.
  2. Alternativt kan du benytte lenken i e-posten og gå inn i Min Idrett og betale direkte derfra.
  3. Kontingenten er kr 100,- pr år pr person.

Alle som har betalt medlemskontingent for 2016 er å betrakte som aktive medlemmer til ny kontingent er betalt.


Er du ny i idrettslaget og ikke er medlem fra gjør du som følgende:

  1. Registrer deg på Min Idrett og meld deg inn i Melhus IL.
  2. Trenger du å betale medlemskontingent før vi sender ut felles kontingent i månedsskriftet, kan dette gjøres ved å betale til konto: 4230 51 34184.
    • Husk å merk innbetalingen med:
      • Navn, fødselsdato og e-postadresse (evt. årstall hvis det gjelder 2016).


Vi vil også oppfordre alle, tidligere medlemmer og barn og voksne, til å bli medlem i idrettslaget. Ved å være medlem i idrettslaget får du muligheten til å delta i variert aktivitet, være forsikret om det skulle skje noe i forbindelse med aktiviteten og ikke minst bidra til å støtte idrettslaget.


Sentralt i administrasjonen av medlemmene i idrettslaget vil være Min Idrett (www.minidrett.no), og vi oppfordrer alle til å opprette en bruker der og registrere/oppdatere sine personlige opplysninger.


Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din lagleder/trener/oppmann eller sende en henvendelse til medlemskontingent@melhusil.no. Du kan også lese mer om vilkårene for å være medlem i Melhus IL her.
Fantastiske forhold på Kregneskjølen

Postet av Melhus IL den 14. Jan 2017

Til alle som er glad til å gå på ski

Det er ingen grunn til ikke å ta turen på Kregneskjølen. Masse snø, julekortforhold og skispor som trikkeskinner. Stor takk til løypekjørerne.

Du finner mer informasjon om forholdene i Skjetnemarka og Kregneskjølen på skiavdelingens sider. I tillegg er det informasjon på Facebook - Kregneskjølens venner.

Hvis du ønsker å vite om tråkkemaskinen har vært ute finner du informasjon om dette på: løyper.net