Vellykket karusellarrangement på Løvset

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Aug 2013

(18.08.2013) Melhus arrangerte 4. løpe i OG karusellen fra Markavollen på Løset onsdag 14. august. Vi klarte en god 2.plass for kvelden med to løypeseire ved Atle Pedersen og Audun Bakk. Spesielt for oss var det at vi fikk 8 underkjente løp av ulike årsaker. Postbeskrivelse med to kolonner felte flere og løypelegger kan gjør dette annerledes en annen gang. Men det er viktig at løperne sjekker dette, sammen med postene på kartet også, for delte postbeskrivelser kan forekomme senere også!

 

O-karusellen i bløtt og tungtVassfjellterreng

Leik best foran Melhus ogOrkanger.

Bekkene i Vassfjellet hadde gått såpass ned etterstor-regnet at det var mulig å gjennomføre 4. løp i OG karusellen, men bare ettdøgn tidligere var bl.a. Loddbekken for stor for kryssing. Melhus var arrangørfor 62 deltagere fra seks o-klubber i Orkdal og Gauldalsområdet. LøypeleggerEivind Bakk hadde lagt utfordrende løyper i Svartåsen som i seg selv er brattog lettere ble det ikke av oppbløtt terreng. Samlingsplass var lagt tilMarkavollen nord på Løvset.

7 nybegynnere deltok og hadde vel den bløteste delen avterrenget i myrdraga sør for samlingsplass i ei 1,5 kilometer lang løype.bløtmyra så ut til å fenge de yngste, for det var bare blide fjes å se etterløpet i likhet med de andre deltagerne.

Gul løype er på om lag 2 kilometer og Leik`s Åse Høgsteggenvar raskest framfor superveteranene Jostein Glesåen, Gaula og Ivar Keiserås,Melhus. Hvit løype er også like lang, men med litt vanskeligere poster. Her varSivert Bellingmo fra Gaula helt suveren og tok sin 2. seier for sesongen pålike mange forsøk. Mette Moa og Ola Grendal fra Orkanger kom nærmest.

Like suveren var også Jonas Unsgård, Leik i Grønn løype somer om lag 3 kilometer med en del høydemeter opp til det høgst punkt på løypa.Randi W Bartnes fra Orkanger og Hege S. Melhuus fra Melhus fulgte så med om lag7 minutter opp til Jonas som sikret Leik sin andre løypeseier for kvelden.

Hjemmelaget tok seg så av løypeseirene i de to lengsteløypene. Atle Pedersen tuktet Svein Olav Åmot og Jan Hage fra Leik i Rød løypepå 4 kilometer og Audun Bakk var hele 7 minutter framfor Jon Røstum, Gaula ogOla Keiserås, Leik i Blå løype på 5,6 kilometer.

I lagkampen klarte Leik seier også denne gangen med om lag150 poeng, men med litt mer tur og dyktighet kunne Melhus ha klart hjemmeseierfor kvelden da hele 8 løpere, av ulike årsaker, ikke fikk godkjent sitt løp.Tross dette henviste hjemmelaget Orkanger til 3. plass med over 200 poeng idifferanse. Gaula, Børsa og Klæbu fulgte deretter.

Sammenlagt etter 4 løp er det nok ikke noe å gjøre med Leiksom har 4784 poeng, nesten 1000 poeng framfor Melhus. Eneste spenningailagkampen kan være om Orkanger kan ta igjen Melhus med 380 poeng de to sisteløpene. Gaula, Børsa og Klæbu ligger litt for langt bak til å hevde seg.Karusellen holder godt stand med ca. 115 deltagere så langt i år og det er endaett individuelt løp og en stafett igjen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline