Forsesongen går over i sommer - en oppsummering

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Jun 2013

(30.06.2013) Med 3. løp i karusellen vil det for de fleste være sommer og fri. Bildet viser Audun som tok sin andre løypeseier i år flankert av toer Ola Keiserås t.v. og Geir Inge Keiserås med femmteplass til høyre.                                  

1. Karusellen er nå halvveis. Etter at alle oppdateringer er lastet opp ble det en flott 3.plass for kvelden ikke langt etter Orkanger og heller ikke langt etter Leik. Vi beholder 2. plassen sammenlagt så vidt framfor Orkanger. Da har vi en klar arbeidsoppgave til høste: Alle mann til pumpene! Orkanger skal slås og vi skal true Leik i enkeltløp! Resultater her.

Jan Petter og Ola Neraune

2. Sesongen startet med All-idrett i 30. april på Høyeggen og fortsatte med fire kvelder til sammen. Audun K hadde ansvaret for dette. Godt oppmøte til å begynne med. 

3. Skolesprint ble arrangert både på Høyeggen (se bilde) og Brekkåsen

4. Oppmøte på opplæring og treningsløp har vært godt med flere nye ansikter noe som er svært gledelig. Ferske løypeleggere har også fått prøve seg igjen og har servert fine løyper. Flere løypeleggere får sjansen i høst.

5. Bedriftso-løpet på Gimse 21. mai ble en stor kveld med 321 deltagere og flott overskudd. Martin Melhuus var løpsleder og Audun Bakk løypelegger.

6. Sommerspræll ble det og vi har solgt 13 loddbøker og hatt ansvar for merking av Spræll-løpet for kvart- og halvmaraton.

Dette og noe til vil jeg tro har foregått fram til nå. Minner om treningsløp i Råbygdmarka onsdag 3. juli kl1800. Se egen sak.

Dette og mer til har foregått fram til nå.

I høst står flere oppgaver for tur. Det første er 4. karuselløp som vi skal arrangere i Svartåsen fra Vanntanken/Hyggelig-flekken onsdag 14. august. Audun K er løpsleder/kontrollør og Eivind Bakk er løypelegger. Sett av kvelden til løping og som funksjonær.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.