Melhus/Gimse Damer klar for kvalifiseringsspill til 2.div

Postet av Melhus IL - Håndball den 29. Mar 2012

Den 20.-22. april skal Melhus/Gimse Damer spille kvalifisering om plass til 2.div i sesongen 2012/2013. Melhus/Gimse havnet på 2.plass på tabellen med Meldal knappe to poeng foran. Melhus/Gimse skal møte Byåsen 2 (fra 3.divisjon) og Sverresborg 2 og Selbu 2 (begge fra 2.divisjon)


Melhus/gimse Damer 2.div sesongen 2011/2012

Trener Stig Løvseth er meget fornøyd med prestasjonene denne sesongen, og kan konstatere at uttalt ambisjon om "topp to" i forkant av sesongen er oppnådd. Laget har sammenlignet med forrige sesong både scoret flere mål og sluppet inn lang færre. Mye av årsaken til dette er stabilt treningsoppmøte, innsats og fokus på trening og godt miljø i laget, mener treneren.

Damene fra Melhus/Gimse vil fortsatt ha fullt trykk på treningsfeltet frem til kvalifiseringen, og akter å bite fra seg mot langt mer meritterte klubber.

Hvis Volda lykkes i sin kvalifisering til 1.div vil det være tre lag som rykker opp til 2.div, noe som vil øke sjansene ytterligere.

Melhus/Gimse har søkt regionen om å få arrangere kvalifiseringsspillet, og klubben håper at ved en eventuell innvilgelse at tribunene i Melhushallen fylles med støttende sambygdinger.

Vi gratulerer damelaget med oppnådd kvalifisering og målsetning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.