14.12 - Tap mot Strimdheim 2

Postet av Melhus IL - Håndball den 14. Des 2008

Melhus/Gimse - Strindheim 2    17 -26

Dagens Kjelling


 
Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009


1 omgang

Strindheim starter kampen best. Gode i angrep mens Melhus/Gimse starter meget godt i forsvar. Kampen er jevn og spillet bølger fram og tilbake. Begge lagene spiller meget godt. Etter 7 min går Melhus/Gimse opp i føringen. Strindheim svarer med å holde et stort balltempo og går igjen i ledelsen etter noen fine trekk. Melhus/Gimse sliter også med de samme slurvefeilene som tidligere i sesongen.På stillingen 6-8 tar Melhus/Gimse time-out og laget stresser ned. Dette hjelper litt men Strindheim går til pause med ledelsen 10 - 14.

2. omgang

Melhus/Gimse virker ikke helt med i begynnelsen av 2. omgangen. Starter med feil på feil og Strindheim drar i fra. 2. omgangen preses også litt av varierende dømming fra dommerne. Dette går begge veier. Guttene ser ut til å ha mistet litt av gølden. Utover omgangen blir spillet litt bedre og Strindheim klarer ikke å dra i fra noe mer. Forsvarsspillet er ikke noe Melhus/Gimse skal være stolt av i denne kampen. Normalt er laget veldig god i forsvar men lykkes ikke i dag. Strindheim får stå på 9-10 meter å skyte grunnskudd rett i mål. Strindheim vinner i dag fortjent 17 - 26.

 
07.12 - Dobbelseier på hjemmebane i helga

Postet av Melhus IL - Håndball den 7. Des 2008

Det ble dobbeltseier i helgas hjemmekamper

Lørdag  6.12

Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 3
19  -   11    

Dagens Kjellling

 

Arnt Snorre    

    Søndag  7.12         

Melhus/Gimse - Sverresborg 
23     -   13

Dagens Kjelling

Eirik

Kampreferat fra lørdag 6.12 - Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 3

Rotete start i 1. omgangen noe som gjorde at lagene fulgte hverandre resultatmessig. Fra midten av omgangen og ut dominerte Melhus/Gimse og gikk til pause med velfortjent ledelse. 2. omgangen ble litt som første uten det helt store spillet. Selv om spillet klabbet litt var det ingen fare for seieren. Arnt Snorre debuterte for Melhus/Gimse og svarte med å bli dagens Kjelling.

Kampreferat fra søndag 7.12 - Melhus/Gimse - Sverresborg

Flott start på omgangen og 1-0 etter kun 18 sekunder. Bra forsvar som tvinger skuddene fra Sverresborg over. 2-2 etter 5 min og måltørke i 10 min. Sliter litt med å komme igjennom forsvaret til Sverresborg. Glemt litt at det går an å skyte langskudd over forsvaret. Etter et par halsbrekkende kontringer som mislykkes går ballen i mål flere ganger på få minutter. Tett, godt forsvar som gir tøffe kamper, men få mål imot. Thoms varter opp med flere flotte redninger i mål. Betryggende 10-5 ledelse til pause.

Lager start på 2. omgangen for begge lag. Thomas fortsetter med flere flotte redninger. I andre enden av banen sliter Melhus/Gimse med å få ballen i mål. Mange skudd som går stang ut eller i keeper. Tøft spill fra begge lagene med mange utvisninger. Sverresborgs får også et rødt kort. Dommerne la listen veldig høyt og tillot veldig hardt spill. Utover omgangen øker Melhus/Gimse ledelsen og vinner komfortabelt med 10 mål. Seier 23-13. Dagens Kjelling: Eirik.
29.11 - God kamp og seier mot LEKSVIK

Postet av Melhus IL - Håndball den 30. Nov 2008

Melhus/Gimse - Leksvik    16 - 13

Dagens Kjelling


 
Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

Oppvarmingen gikk bra og ingen ble skadet. Laget klar for kamp og motivert foran møtet med Leksvik. Et nytt bekjentskap siden vi ikke har spilt mot dem tidligere.

1. omgang
Omgangen starter og Melhus/Gimse står meget bra i forsvar. Noen småfeil i angrep men meget bra åpning av kampen. Virker som om spillerne er litt "redd" keeperen til Leksvik. Han er STOR og god. Kristoffer åpner kampen meget godt og skyter flere mål på rad. I midten av omgangen virker det som om Melhus/Gimse tar seg en pause og Leksvik tar over. Med noen gode innøvde trekk blir Melhus/Gimse utspilt i et par situasjoner men Melhus/Gimse går i garderoben med ledelse 11-6 til pause.

2. omgang
Omgangen starter som første. Forsvaret står veldig bra og Leksvik får ikke mange mulighetene til avslutninger. Melhus/Gimse begynner å få til angrepsspillet og det er ikke så mange feilpasninger. Spillet blir tettere og hardere, til tider tøft. Det er lite scoringer og etter 10 min av 2. omgang står det 15-9. Utover omgangen kommer Leksvik mer og mer inn i kampen og scorer flere ganger på rush. Selv om ledelsen krymper mot slutten av omgangen er Melhus/Gimse ikke truet.

I det hele en god kamp fra Melhus/Gimse. Flott gutter.
23.11 - Sliteseier mot RindalsTroll

Postet av Melhus IL - Håndball den 24. Nov 2008

Ny seier i helgens andre kamp.

Rindals-Troll - Melhus/Gimse    17 - 23

Dagens Kjelling


 
Sindre

1. Omgang

Melhus starter kampen bedre i dag. Spillerne virker mer opplagte og Kristoffer starter med 3 fine scoringer. Etter 4 min gir Sindre laget en ledelse på 1-4. Thomas U åpner solid i målet med noen 100%-redninger. Halvveis inn i omgangen spiller Melhus godt. Etter 12 min får Kristoffer 2 min. I tillegg får Håkon 2+2min på grunn av kjeftbruk og demonstrasjon mot dommer. Dette gjør at Melhus får dommerne litt i mot seg utover kampen. Etter bra spill i forsvar går Melhus til pause med en 6-9 ledelse.

2. Omgang

Første del av 2. Omgang var Rindals-Troll best. Da var det mye unøyaktige pasninger og tekniske feil. Melhus klarer imidlertid å holde en ledelse på 2 – 3 mål utover omgangen. Alt i alt en rotete kamp med utrolig mange tekniske feil, klabb og babb. Til tross for at Rindals-Troll i midten omgangen bare var 1 mål bak rodde Melhus i lang en sikker 6-målsseier. Når sluttsignalet gikk var det 17-23.
24.11 - Stenging av hall - kansellering av trening

Postet av Melhus IL - Håndball den 24. Nov 2008

MELDING - STENGT HALL

Det blir ingen trening onsdag 3/12 (Juleball vgs.).
22.11 - Seier mot Ranheim/Nidelv

Postet av Melhus IL - Håndball den 22. Nov 2008

Ny seier mot Ranheim/Nidelv 

RANHEIM/NIDELV - MELHUS/GIMSE    17 - 23

Dagens Kjelling:

THOMAS F
(Maskoten tilbake fra skade)

1. omgang

Kampen starter rolig med masse bomskudd fra Melhus sin side. Ranheim/Nidelv starter bedre og scoret først. Melhus virket stresset i sitt spill og dette medførte til masse bomskudd. Historien ser ut til å gjenta seg. Kamper tidlig på lørdag ser ut til å "plage" Melhusspillerne. Etter halvspilt førsteomgang begynner spillet å sitte bedre. Ranheim/Nidelv får sin første 2. min etter 24 minutters spill. På mange måter på tide. Lagene holder følge ut 1. omgang som ender 10-10.

2. omgang

Ranheim/Nidelv starter med første scoring i 2. omgang. Melhus følger på. Starten på 2. omgang er noe helt annet enn 1. omgangen. Forsvaretspillet sitter bedre og kamen er jevn. Etter 10 min ut i 2. omgang går endelig Melhus opp i føringen med 13-14. Selv om det av og til fremdeles er litt rotete spill øker Melhus ledelsen og etterhvert opparbeider de seg en trygg ledelse. Spillerne virker nå mye mindre stresset og dermed kommer spillet. 2. omgangen slutter med at Melhus vinner med 17-23.

PS! Thomas F tilbake fra skade.
15.11 - Treningsavgift mv.

Postet av Melhus IL - Håndball den 15. Nov 2008

Treningsavgift/medlemsavgift/lisens

Treningsavgift for sesongen er kr 1000,-. Innbetales til kto: 4230.54.28544. Merk innbetalingen G15 og spillerens navn. Frist for innbetaling 20 november 2007.

For å spille må også den enkelte spiller være medlem i Melhus IL eller Gimse IL. Medlemskontingent betales direkte til idrettslagene.

I tillegg må alle løse lisens til Norges håndballforbund. Se: Lisens og forsikring (http://www.handball.no/p1.asp?p=1818).01.11 - Sesongens andre tap - fortjent?

Postet av Melhus IL - Håndball den 9. Nov 2008

Tap mot Ranheim/Nidelv 2 etter en kamp med mange "stang ut".

Ranheim/Nidelv 2 - Melhus/Gimse    24 - 16

Dagens Kjelling:

Thomas U

1. omgang

En spillemessig jevn førsteomgang, men Ranheim/Nidelv 2 lå stort sett foran med 2 - 3 mål gjennom hele omgangen. Det stod 13-9 til pause.

2. omgang

2. omgang startet som 1. omgangen sluttet. Jevnt spill, men dessverre var det veldig mange avslutninger fra Melhus/Gimse sin side som gikk "stang ut". Med så mange forspilte sjanser dro hjemmelaget jevnt og trutt i fra og vant til slutt 8 mål. Sluttresultat 24-16.
08.11 - Seier i årets andre hjemmekamp

Postet av Melhus IL - Håndball den 9. Nov 2008

Seier til tross for dårlig kamp i årets andre hjemmekamp.

MELHUS/GIMSE - RANHEIM/NIDELV    22 - 14

Dagens Kjelling:

Ingen

 

Klare oppgaver foran denne kampen. Trekkene det skal kjøres er backskifte og tjekker. Ranheim/Nidelv stiller med en 5-1 formasjon, noe som Melhus/Gimse tidligere ikke har behersket å spille mot. Ingen unntak denne gangen heller.

En kamp som vil lar gå i glemmeboken med mange feilpasninger. Vi tar med oss det positive videre, og det var at del SEIER.

 
09.11 - Ny seier i helgens andre kamp

Postet av Melhus IL - Håndball den 9. Nov 2008

Ny seier etter god laginnsats.

STRINDHEIM - MELHUS/GIMSE    19 - 24

Dagens Kjelling:

HELE LAGET

1. omgang
God start med godt forsvar. Dette forplantet seg til gode angrep. Det virket som om guttene ikke var så stresset i dag. Jevnt spill fra begge lagene og etter 10. minutter står det 4-4. Halvor starter kampen mye bedre i dag og skuddene fra ving sitter. Utover omgangen øker Melhus/Gimse sin ledelse og etter 20 minutter er stillingen 6-9. Omgangen ender med en 4-målsledelse for Melhus/Gimse etter en veldig bra førsteomgang. Spesielt bra var forsvarsjobbingene. Tydeligvis sterke gutter.

2. omgang
Strindheim startet omgangen med å få 7-meter. Selv om Melhus/Gimse også startet omgangen bra gikk det ikke lenge før 2-minuttene kom. Etter 7 minutts spill er stillingen 12-14 og Strindheim har tatt innpå. Utover omgangen hardner spillet til. Til tider veldig tøft spill fra begge lagene. I kampens hete ble spillerne fra Melhus/Gimse stresset. Dette er noe de må lære seg å beherske framover. Med 10 minutter av kampen er stillingen 17-20. Ut kampen siger Melhus/Gimse ifra Strindheim og sluttresultatet ble 19-24. En god kamp av "lærlingene" Edvard og Erlend. Flott jobbet.
26.10 - Kjempeprestasjon

Postet av Melhus IL - Håndball den 26. Okt 2008

Selv om det ble tap mot Tiller så leverte guttene en kjempekamp.

Melhus/Gimse - Tiller    24 - 30

Dagens Kjelling:

HELE LAGET

PS! 127 tilskuere på tribunen :-)

1. omgang

3 minutter til kampstart. MIL-guttene varmer opp keeper mens "stooor-Tiller" legger slagplan i ringformasjon. MIL/GIL starter med avkast. Kristoffer starter scoringene fra back etter 15 sekund. En kamp med stort temp og etter 10 minutter er MIL/GIL i ledelsen med 8-4. Kampen jevner seg ut. Thomas leverer noen praktredninger fra 7-meteren. En av returene "snerret" vaffelkaka på tribunen. Rune følger opp Thomas og redder enda et 7-meterkast. Tiller har nå en periode med bedre uttelling og det står 12-12 etter 20 min. Nå går Tiller opp i ledelsen for første gang i kampen. Til pause står det 15-16.

2. omgang

Andreomgangen starter ikke så godt som første. MIL/GIL må mobilisere mer presisjon og de taper mye på utvisninger. Tiller går etterhvert opp i en 5-målsledelse midtveis i 2. omgang. Andreomgang fortsetter og preges av godt forsvarsspill men for mye "stang ut" for Melhus. Tiller klarer å holde på forspranget og kamper slutter med 24-30.

 
26.10 - Håndball-lotteriet

Postet av Melhus IL - Håndball den 26. Okt 2008

Viktig informasjon til loddselger/klubb

Hvordan selge lodd?
Vær bli og positiv. Si litt om hva overskuddet går til (støtte til laget, kjøp av baller, deltakelse i turneringer osv...) og spør om de vil støtte opp om laget.

Loddet koster 25,- kr, skraper du fram 3 like har du vunnet. Gevinstlista finner du på baksien av loddet.

Husk å takke for støtten til de som kjøper og vær hyggelig selv om du ikke får solgt lodd.

Noen praktiske tips og forklaringer
Hva gjør du når loddkjøperen har vunnet? I første omgang henviser du til baksiden av loddet, men du må vite følgende når det gjleder gevinstene i skrapefeltet.

Premier hvor vinner kan velge mellom 2 alternative premier
Hvis en vinner skraper fram 3 like av gevinster som er oppført med to premier med skråstrek imellom f.eks. Havna/Hallbjønn betyr det at vinneren faktisk kan velge mellom de to alternativene. Hva vinneren skal foreta seg står på baksiden av loddet.

Alle som vinner må sende inn loddet sitt til adressen som er angitt på baksiden av loddet.

Klubben har fått tilsendt en folder med informasjon om Håndballotteriet, så hvis det er andre ting du lurer på så spør oppmann, Stein Ivar 97694418.

LODDENE SKAL SELGES, dette er veldig viktig da dette er en god inntektskilde til laget.

Når du er ferdig med loddsalget betales pengene inn til kto: 4230.54.28544. Innbetalingen merkes med Loddpenger G15, "spillerens navn".

Frist for innbetaling er 1. mars 2009
Informasjon gutter 93/94

Postet av Melhus IL - Håndball den 19. Okt 2008

Sesongen 2009/2010
Her er litt informasjon for inneværende sesong.

Terminliste G16

Kampoppsett og kamptidspunkt endres til stadighet og for å se oppdaterte terminlister, gå inn på håndballkretsens hjemmesider.

Gutter født i -94 - Melhus/Gimse -        Terminliste 2009/2010

Gutter født i -93 - Melhus/Gimse 2 -      Terminliste 2009/2010  

Trening
Tirsdager kl 1800 – 2000 Melhushallen
Torsdager kl 1930 - 2100 Melhushallen (NB! Oppvarming 1930-2000)
Søndager kl 1900 - 2030 Melhushallen

Søndagstreninger vil bli supplert med basistrening og gjestetrener. Plan for våren blir lagt ut når den er klar.
SØNDAGER HØSTEN -09

Dato

Kl

Aktivitet

Div

04.10.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac

 

11.10.09

Kl 19-20.30

Basistrening Solveig G Moen

 

18.10.09

Kl 19-20.30

Basistrening Solveig G Moen

 

25.10.09

Kl 19-20.30

Basistrening Solveig G Moen

 

08:11.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac

 

15.11.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac ?

KAMP!

22:11.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac

 

29.11.09

Kl 19-20.30

Basistrening Solveig G Moen

 

06.12.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac

 

13.12.09

Kl 19-20.30

Trening Zeljko Tomac

 

20.12.09

Kl 19-20.30

Basistrening Solveig G Moen

 

Trenere

Truls Stav, mob. 930 28 318, e-post: trstav@broadpark.no
Bjørn Pettersen, mob. 913 56 139, e-post: bjorn.pettersen@oras.no
Stig Lereggen

Primært har Truls ansvaret for -94 i kamp og Bjørn -93.

Lagledere

Berit A. Ølstøren, mob. , e-post: berit.aune.olstoren@stfk.no
Heidi Leraand, mob. 480 40 489, e-post: jar-egge@online.no
Stein Ivar Foss, mob. 976 94 418, e-post: sif@loqal.no

Kampreferenter

G93: John Erik Svegård
G94: Karen Sæther

Disse har ansvaret for kampreferat blir skrevet. Dersom de ikke er tilstede på kamp må de få andre til å skrive referat.

Treningsavgift/medlemsavgift/lisens

Treningsavgift for sesongen er kr 1200,-. Innbetales til kto: 4230.54.28544. Merk innbetalingen G16 og spillerens navn.
                Frist for innbetaling 20 november 2009.

For å spille må også den enkelte spiller være medlem i Melhus IL eller Gimse IL. Medlemskontingent betales direkte til idrettslagene.

I tillegg må alle løse lisens til Norges håndballforbund. Se: Lisens og forsikring (http://www.handball.no/p1.asp?p=1818). Lisensnummer og betalingsdato sendes på e-post/SMS til Stein Ivar.

Ingen er spilleberettiget før medlemsavgift og lisens er betalt.

Tilsynsvakter

Tilsynsvakter i år er fordelt. Både -94 og -93 har fått to vakter tildelt.

For -94 går følgende vakt:
Øystein Larsen og Torborg D. Blokkum

For - 93 går følgende vakt:
John Erik Svegård, Wenche Sunnset, Astrid Metlid, Ove Utvær, Stein Ivar Foss
Vaktlistene blir lagt ut når fordeling av vakter er foretatt.

Tilsynsvakter 2009/2010

 

Kamparrangement

Før jul står G16 som kamparrangør i Melhushallen følgende datoer:

 Dato

Kiosk 

Sekreteriat 

Tors 29. okt 2009 kl 1830- 1935             

Lør 14. nov 2009 kl 1100 - 1520 (3 kamper)

Sæther/Døhl

A.Lund/Irakoze/
Sletta

Olsen/Lereggen

Olsen/Sæther

Lør 14. nov 2009 kl 1515 - 1730 (2 kamper)

Drøyvold/
Johansen

Sunnset/
Brubakk
Søn 6. des 2009 kl 1030 - 1335 (2 kamper)

Utvær/
Eggan

Foss/
Metlid
Lør 19. des 2009 kl 1115 - 1440 (3 kamper) Sletta/Lereggen Døhl/A Lund
Lør 19. des 2009 kl 1430 - 1720 (3 kamper) Fremo/
Mo
Svegård/
Brubakk

Passer ikke dato må den enkelte sørge for bytte. Se kioskinstruks.
Sesonginfo

Postet av Melhus IL - Håndball den 19. Okt 2008

Nå er all informasjon om laget lagt ut på web. Du finner informasjonen under menyen G15.

 

 
God sesongåpning for G15

Postet av Melhus IL - Håndball den 19. Okt 2008

G15 sesongåpnet borte med sterk seier over Charlottenlund

CHARLOTTENLUND  - MELHUS/GIMSE     24-26

Dagens Kjelling
Håved - dagens Kjelling
Håvard

 

                        Pause        Full tid

Charlottenlund        11    -      24            

Melhus                  14    -      26

Dagens Kjelling: Håvard

 

1.OMG: Charlottenlund kom best igang ned 3 tidlige skåringer. Melhus fikk en 2 minutter tidlig i kampen. Etter at laget var fulltallig igjen, kom 2 raske skåringer for Melhus. Etter 16 minutter går Melhus for 1. gang opp i ledelsen. Det ble en rotete start i 1. omgang for Melhus, men laget spilte seg opp utover i omgangen. Både forsvar og angrep satt bedre utover i kampen.

2.OMG: Begge lagene startet omgangen godt. Det var fortsatt Melhus som holdt føringen med 2-3 mål fra pause og utover i omgangen. Etter 10 min av omgangen leder Melhus med 6 mål. Etter enda 5 min. hadde CSK henta inn 3 mål, og spenninga i kampen steg. Trener Stephani tok da time-out og det så ut til å hjelpe for Melhusguttene. De stansa opphentinga fra motstanderen og greide atter og øke ledelsen til 6 mål. I det 21. spilleminutt fikk Melhus utvisning og CSK fikk på ny trua og var nede i 2 målsavstand med kun 2 min igjen av kampen. I det 23. spilleminutt fikk begge lagene utvisning og det ble en råspennende avsluttning der lagene fulgte hverandre til døra. Melhus dro iland seieren med en velfortjent 26-24 seier . En veldig god forsvarskamp med stor innsats fra alle spillerne:-)