Over 25 løpere stilte til start på Skogly i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Aug 2018


Stein Ivar var løypelegger i 4. løp i årets O6`er som gikk fra skistadion på Skogly ved Ringvoll. For klubben er det sjelden vi trekker ut av bygda med våre løp, men det er alltid inspirerende med nytt terreng. Tre løyper var lagt og den korteste var en kombinert N- og C-løype på 2km, mellomste på 3km og lengste på noe over 4km. 

På bilde over ser du Karoline og Hans Petter og bilde under viser f.v. Synøve, løypelegger Stein Ivar, Camilla, Mats og Amalie.


Det var 13 deltagere i kortløypa med en fin blanding av stødige ungdommer, flinke nybegynnere og helt ferske løpere. Alle gjennomførte i fin stil!

3 km hadde 9 deltagere fordelt i ulike klasser. Best tider fikk Peter, Kristoffer og John alle innen ett minutt. Det er virkelig moro at disse to ungdommene får beste tid i ei krevende løypa og kan føre an i o-sporten framover.

Audun B hadde som vanlig en sterk tid i langløypa,  om ikke mange år er det vel noen spreke ungdommer som kan hamle opp med han etter hvert.Over gir Stein Ivar noen tips til Sigurd og Randi før start.

Under er Lukas og Ove ganske så startklar! Resultatlister og poengberegning for løpet og sammenlagt finner du her.


PS! Hvis noen savner et par joggesko (se bilde nedenfor), ta kontakt med Stein Ivar, 976 94 418.