Bedriftsløp i Våttåsen

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Aug 2018


Om lag 215 løpere var med under bedriftsløpet tirsdag kveld. Martin som løpsleder dirigerte de 10-12 medhjelperne til en sikker suksess. Løper ble arrangert fra gapahuken stil Knut Olsen på Skjetnan som ligger like nordvest for den nye parkeringsplassen.

Kåre var løypelegger og fikk mye ros for løyper og traseer. Snilt lagt i et bratt Våttåsen-terreng syntes mange. Allikevel var det både tungt og krevende løyper som gir drøye km-tider.

Audun K, Kristin og Stein tok i mot biler og folk på parkering.

Løpsleder Kåre og starter Atle sender Torgeir Iversen ut i løypa. Torgeir sitter i o-utvalget i bedriftskretsen og har med resultatsørvis å gjøre.

Hege var også ved start, men fikk også tid til å ta mange bilder om kvelden.


I sekretariatet var Stein Ivar (har stukket ut i løypa her), Trine og Eivind. Kåre ser til at alt går rett for seg og løpsleder Martin serverer kaffe og mat.Etter løpet er det svært populært med en god runde i restaurant-teltet. Her oppvartes det med vafler, kaker og pølse av Kirsten, Marit og Ingjerd.
Audun B har gjort et godt løp og det gjorde Atle også, men da sviktet brikken!


Dette bilde er tatt før start, men det ble et lignende festlig samvær etter løpet også, men da var det skalkefest! Her ser vi også Ivar som var starte-sjef for nybegynnerne.

Flere bilder på Bildegalleri.