Seier til Oskar i Dølaspretten

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Jul 2018

Selv om ferien har tatt de fleste av oss benyttet noen helga til å delta på sommerløpene i Nord-Østerdal som også bestod av Dølaspretten på søndag. Her med klasseseier til Oskar.


Med sprint på fredag på Alvdal, mellomdistanse lørdag på Tynset, ble det avsluttet med langdistanse på søndag i Folldal. I terreng som kan karakteriseres som fjellterreng med åpne, godt løpbart terreng. Søndagens terreng hadde innslag av bjørkeris og einer som nedsatte løpbarheten.

Fredagens sprint var også KM-distanse slik at klasseinndelingen var 10-årsklasser. I H45 fikk Stein Ivar en fin 8. plass av 24 startende.

På lørdagen  I klasse H50 ble det jevnt i det innbyrdes oppgjøret mellom Atle og Stein Ivar. Stein Ivar 5. plass og Atle på 7. plass av 26 startende. Oskar med fin 2 plass i sin klasse, og Klara med flott innsats i Direkte B.

Søndagens langdistanse gikk i flott omgivelser i Folldal med Rondane i bakgrunnen. Søndagens prestasjon stod Oskar for med klasseseier og premie. Øvrige resultater for Melhus-løperne: Klara 20. plass i Direkte B. Atle fikk revansje på Stein Ivar og de ble henholdsvis nr. 7 og nr. 9 i H50E. Mellom dem kom Jan Hage fra Leik.