Nesten 30 løpere i treningsløp i Skjetnemyra

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Aug 2017

Plastposer kan også brukes til blåbærsanking og ikke bare til å ta vare på kartet under løpet. Sigurd, Johannes og Jenny deltok i et slags kombinert o-løp og bærsanking i kveld. Kåre holde seg litt i bakgrunnen.

Løypelegger Hege i diskusjon med John om detaljer i løypa, mens Jenny følger med.

Hege hadde mange utfordringer å by på i alle de fire løypene under kveldens O6`er i Skjetnemyra. Løypene var lagt i Momarka i et terreng med få store detaljer, noe som mange av de nesten 30 løperne fikk føle underveis.

Det er enda litt ferietid og mange av våre stødige rekrutter og ungdommer hadde andre gjøremål i kveld, men det kom 7 rekrutter som alle fullførte i fin stil!

Eller var det løpere godt fordelt i mange klasser og alle løyper. I 3km løypa fikk Stefan beste tid, mens Audun B hadde raskeste løp i 4,4km løypa. Se alle resultatene på Brikkesys.

En flott innledning på høstsesongen ble det og nest onsdag er det karusell på Fannrem i Orkdal!