O-festivalen, dag 2: Langdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Jun 2017

John med dagens spurtpremie

24 melhusløpere fullførte dagens langdistanse under O-festivalen på Oppdal. Arena var den samme som fredag under sprinten, men start og løypelengde var endret. Gjengen fra Melhus trengte 2 telt for å huse alle på arena, og teltene kom godt med under regnværet i dag og. Men litt regnvær la ingen demper på den gode stemningen i melhusleiren. De fleste var godt fornøyde med sine løp, i alle fall deler av løpet. Selv om man ikke konkurrerer om de gjeveste plassene, kan man glede seg over å ha gjennomført løpet og ikke minst over små suksesser underveis. Deltakerne kan etter o-løpet studere sine strekktider og sammenlikne seg med andre eller med seg selv og glede seg over gode og artige strekk fra en post til neste. Johannes (12) så til og med en elg ved post 4 i løypa si i dag. Ingen tur med melhusløperne uten litt skjemt og moro og interne, uhøytidelige konkurranser. John hadde satt opp spurtpris for den som hadde raskeste spurt fra sistepost til mål. Dagens raskeste der ble Andreas (14).

Da de fleste var i mål, dukket også sola fram og det ble godt og varmt både inni teltene og på samlingsplass. Ungdommen hadde det travelt med å komme seg på bading i svømmehallen etter løpet. Kvelden avsluttes med pizza og det spørs om enkelte faller raskt til ro i soveposen sin i kveld etter to konkurranser to dager på rad.