Arrangementsinformasjon bedrifts O-løp

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Apr 2013

(18.04.2013) MIL orientering skal den 21. mai stå som arrangør av bedrifts O-løp. Samlingsplass blir Brekkåsen og kartet Gimse.

For mer informasjon om arrangementet, velg les hele saken.

Det er viktig at alle setter seg inn i sine oppgaver. Skulle det være noe så ta kontakt med Martin Melhus, 976 98 725.

Årets første bedrifts O-løp er idag og vi skal arrangere om 5 uker, dvs tirsdag 21.mai.

Samlingsplass blir Brekkåsen Skole og kartet  Gimse.

Foreslår følgende oppgavefordeling (har ikke snakket med alle så hvis det ikke passer gi meg beskjed):

Løypelegger/OCAD: Audun Bakk. Kontrollør: Ivar Keiserås

Parkering: Kåre Onsøyen (ansv), Tor Hammer, Audun Kleiven og Ivar Keiserås (Kåre og Audun fra kl 15.30, de andre fra 16.00).

Betaling, registrering, leie/salg brikker, postbeskrivelser, målregistrering, orakeltjeneste: Stein Ivar Foss (ansv), Eivind Bakk, Jan P Opedal, Kjell Rune Halvorsrud, Arild Karlsen, Ingrid Rønning (må være operativt fra kl 16.00).

Start: Audun Bakk og Nils Melhuus (ferdig rigget og bemannet fra kl 16.45).

Målpost/resultatservice: Tore Melland (ansv), Hege Solhjem, og Roar Dørum (ferdig rigget og bemannet fra kl 16.45).

Servering: Alicja Storholm (ansv) og Marit Melhuus (operativt fra kl 16.00).

Opprigging: Eivind Bakk, Martin Melhuus og Kåre Onsøyen (oppmøte avtales nærmere).

Nedrigging: Eivind Bakk, Arild Karlsen, Roar Dørum og Martin Melhuus.

Ta inn poster: Kjell Rune Halvorsrud og Ingrid Rønning (etter avtale og tidligst fra kl 20.30)

Parkering: Parkering vil skje på Brekkåsen Skole og  langs tilstøtende veier. Reserveplass blir grustaket sør for hovedvegen. Ingen parkeringsavgift.  Vi har rikelig med personell på parkering og registering. Dette med tanke på at noen derfra kan delta i løpet (tidlig eller sen start).

Nytt av året er at vi går over til Brikkesys.  I sekretariatet (registrering) har vi en løpsPC. Når man registrerer seg med brikken  skal man sjekke at navnet på skjermen stemmer og velge ønsket løype og årsklasse. Husk å legge inn riktig årsklasse, man skal f.eks løpe 65-69 det året man fyller 65. Dataene som kommer opp på skjermen er alltid lik det man valgte på forrige arrangement, så for de som løper samme løype hver gang blir det svært enkelt.  Visstnok er papirskjemaene for leie og kjøp av brikker erstattet av utfylling rett på skjermen.   ---- Siden så mange aktiviteter er knyttet rett inn mot løpsPCen er det grunn til å anta at dette blir en flaskehals.

På start er det ikke lenger en startpost (100). Man stempler på startbukken (nullstilling), får kartet i hånden og løpet er i gang. 2 minutter forstart er altså historie...

Fra målpost til målregistrering (som er i samme telt som sekretariatet) er det normalt merket/sluset med bånd for at alle skal huske å registrere løpet. I vårt løp blir det stor avstand mellom målpost og målregistrering (flere hundre meter). Slusing er derfor ikke mulig. Det er derfor viktig at vi både ved registrering, start og ved målpost opplyser løperne om at de må huske å gå innom målregistrering. Dette blir den antatt største utfordringen ved vårt løp.

Resultatene vil være på nett like etter løpet. Poengberegningen fungerer slik at vinneren i hver klasse får 100 poeng. Bruker man dobbelt så lang tid som vinneren får man 50 poeng, mellom disse tidene fordeles poengene lineært.

Vi var lovet oppdatert instruks innen påske, men har ikke sett noe til den enda. Den kommer forhåpentligvis med det første (ligger på http://orientering.stbik.no/instrukser.html). De som er satt opp med funksjoner i sekretariat, start og mål bes sette seg seg inn i de nye instruksene når de kommer.

Så står det igjen å håpe det blir et vellykket arrangement med godt vær og mange løpere.

O-hilsen
Martin
Tel 97698725


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.