Overtrekksdrakter

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Jun 2013

(22.06.2013) Styret i o-avdelinga har besluttet å gi støtte på kjøp av to typer Craft overtrekksdrakter med trykk "Melhus orientering" og MIL-logo. Det innvilges 30% rabatt (gjelder Craft) på utsalgspris på Sportshuset for disse draktene som skal brukes i idrettslag. Bildene er av Craft T&F Wind med trykk. Fotomodell er ukjent.

 

 

Drakt 1 er Craft Performence er i svart og hvitt og egnet for vinterbruk.  Pris med trykk og etter rabatt i butikken blir det om lag 1550 kroner i voksen størrelse. Med 500 kroner i støtte fra o-avdelinga blir drakten kostende om lag 1050 kroner for voksen størrelse. Modellen vil være høyt prioritert i utvalg på Sportshuset.

Drakt 2 Craft T&F Wind er også i svart og hvit og egnet for sommerbruk. Pris med trykk og etter rabatt i butikken blir det om lag 850 kroner i voksen størrelse. Med 250 kroner i støtte blir det 600 kroner i voksen størrelse. Modellen vil ha godt utvalg av størrelser på Sportshuset og med MIL-farger. Anbefales!

Bildene ligger også under Billedarkiv-Løpere-Drakter.

Dersom du skal kjøpe drakt gjør du følgende:

- Velg ut rett størrelse.

- Be om at det blir trykt Melhus orientering på ryggen og MIL-logo på framsida av jakka (gjøres når du venter). 

- Betal dress med trykk.

- Du får støtte til kjøp i o-avdelinga ved å levere kopi av kvittering til kasserer Stein Ivar Foss (se adr. under Organisering på hjemmesida). Kvitteringa kan også skannes/ta bilde av og sendes på e-post. Husk å oppgi ditt eget kontonummer.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.