Hvordan vil DU at klubben skal være i fremtiden?

Postet av Melhus IL - Håndball den 28. Mar 2012

Styret i Melhus/Gimse håndball ønsker å invitere alle med stort eller lite hjerte for klubben og håndball til et klubbutviklingsmøte torsdag 26. april kl. 18.00 - 22.00 i Melhushallen. Invitasjonen gjelder spillere, trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre og alle andre som digger Melhus/Gimse håndball.

Hva er formålet?

Formålet med møtet er å komme fram til konkrete tiltak i klubben for å få den til å fungere bedre og samtidig ivareta medlemmenes ønsker om aktivitetstilbud. Grovt sett er agendaen følgende:
· Info om Klubbguiden.no
· Resultat av kartlegging av klubben.
· Analyse av klubbens ståsted.
· Prosess for å komme frem til tiltak.
· Ferdigstilling av tiltaksplan.

Hva er klubbutvikling?

Klubbutvikler Bente Andersen fra Regionskontoret kommer for å informere om klubbens muligheter i form av utdanningstilbud og tilgjengelige verktøy. Videre kjøres det en prosess der klubbens ståsted analyseres og klargjøres.

Vi ønsker å bidra til bevisstgjøring rundt de mulighetene klubben har. En klubbguide informerer om tilgjengelige verktøy og utdanningstilbud slik at klubben blir bevisst på hvilken hjelp og muligheter som eksisterer. Sammen analyserer vi klubbens ståsted og lager en konkret fremdriftsplan. Alt dette gjør vi sammen med klubbens ressurspersoner. Ressurspersoner i denne sammenheng er alle, unge og gamle, som ønsker på bidra til å utvikle klubben. Dette er en engasjerende og motiverende prosess der klubben og dens medlemmer settes i sentrum.

 Når og hvor skal jeg møte opp?

Torsdag 26. april kl. 18.00 – 22.00 Melhushallen.

Enkel servering.

Velkommen til en begivenhetsrik kveld.

Og en ting til….. alle, absolutt alle har noe å bidra med denne kvelden.

Mvh.
Styret.
Melhus/Gimse Håndball.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.