MelhusBanken julecup 2012 - vel overstått!

Postet av Melhus IL - Håndball den 2. Jan 2013

MelhusBanken julecup 2012 ble gjennomført 29. og 30. desember og inneholdt mye håndballglede og gode prestasjoner i alle aldersgrupper. Turneringen ble spilt i Melhushallen, Lundahallen og Horghallen og det ble rapportert om mange tilskuere i alle haller. God stemning på tribunene og ivrige håndballspillere ga turneringen en fin ramme.

MelhusBanken julecup 2012 hadde for første gang åpnet turneringen for 10-åringer. Det var mange påmeldte i disse klassene. I klassen Jenter 10 år var det 10 påmeldte lag både fra Trondheimsregionen og distriktene rundt. Pulja var preget av flere spennende og jevne kamper som ble spilt i Horghallen lørdag.

I klassen Gutter 10 år var det 9 påmeldte lag og med mange gode håndballprestasjoner av unge lovende utøvere. Det var mange lokale lag i denne klassen, men spesielt hyggelig er det at lag fra Tynset tar seg anledning til å besøke Melhus i romjulstiden. Kampene ble spilt i Melhushallen søndag.

I klassen Jenter 11 år var det påmeldt fem lag fra henholdsvis Melhus/Gimse, Sjetne og Strindheim. Kampene ble spilt i Lundahallen søndag, og flere gode prestasjoner var tilskuerne vitne til.

Det var for få påmeldte lag i klassen Gutter 11 år. Arrangøren var derfor nødt til å slå sammen denne klassen med klasssen Gutter 12 år. I denne klassen var det ni lag fordelt på to puljer. Bylagene viste seg å være de sterkeste i denne klassen. A-finalen var et spennende oppgjør mellom Sverresborg og Strindheim 1, hvor Strindheim 1 trakk det lengste strået og vant med siffrene 12 mot Sverresborgs åtte mål. I B-finalen var det duket for et oppgjør mellom Melhus/Gimse 2 og Klæbu 2. Også denne finalen endte med siffrene 8-12 i favør Klæbu 2. Arrangøren gratulerer alle finalistene.

I klassen Jenter 12 år var det påmeldt hele 15 lag med representasjon både fra Trondheim og området rundt. Spesielt hyggelig er det at Frøya finner vegen til Lundahallen med sine gode 12-åringer. Kampene ble spilt i både Horghallen og Lundahallen søndag, og alle lokale lag ble slått ut i enten A- eller B-kvartfinale og det var kun trondheimslag i begge finalene. A-finalen mellom Charlottenlund - Tiller 1 endte 9-5 og Charlottenlunds meget sterke jenter kunne ta pokalen med hjem. I B-finalen ble resultatet meget solid 13-4 til Rapp 2 over Tiller 2. Arrangøren gratulerer alle finalistene.

I klassen Jenter 13 år var det åtte lag fra Trondheim og Melhus. Kampene ble spilt lørdag i Melhushallen. A-finalen var meget spennende og ente etter ekstraomganger 10-9 til Nidelv over Lundamo/Flå/Hovin. B-finalen ble vunnet av Nidelv 2 over Melhus/Gimse 2 med siffrene 10-2. Arrangøren gratulerer finalistene.

I klassen Jenter 14 år var det 12 lag med stor dominans fra lag i Trondheimsregionen. Kampene ble spilt i Lundahallen lørdag. Byåsens sterke jenter vant A-finalen 15-3 over Charlottenlund, mens B-finalen ble vunnet av Klæbu med tallene 7-4 over Kattem/Tiller 2. Arrangøren gratulerer finalistene.

I klassen Gutter 16 år var det kun fire påmeldte lag. Kampene ble spilt søndag i Melhushallen,hvor finalen mellom Klæbu og Ranheim endte 18-10 i favør Klæbu's sterke mannskap. Arrangøren gratulerer finalistene.

I klassen Jenter 16 år var det påmeldt sju sterke lag. Levanger steppet sporty inn i denne klassen i "tolvte" time etter at et Byåsenlag hadde trukket seg. Levangerjentene var akkurat med spillere og klarte meget imponerende å ta seg til finalen i A-sluttspillet hvor de møtte Sverresborg 1. Sverresborg 1 var meget sterke og vant finalen 9-5. Befinalen mellom Malvik/Hummelvik og Sverresborg endte med en betryggende seier 12-5 til Malvik/Hummelviks jenter. Arrangøren gratulerer.

Melhus/Gimse synes MelhusBanken julecup 2012 har vært en suksess og vi er svært takknemmelig for den gode deltagelsen. Takk til alle utøvere, lagledere, arrangementkomite og foreldre som velvillig har bidratt til å gjennomføre en vellykket turnering.

Godt nyttår!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.