Vellykket gjennomføring av sprintcup på Melhus.

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Mai 2023


Nærmere 160 løpere stilte til start, og det endelig i et betydelig bedre løpsvær enn det som har vært tilfelle de siste ukene. Det myldret av løpere på kryss og tvers rundt Melhus vgs, Gimse b og Melhushallen, og for de som løp langløypa ble det også en tur oppom Gruva.


Kveldens løypelegger var Atle, og han hadde som vanlig lagt fine løyper som utfordret både løpsmessig og o-teknisk. Dette var det 5.te og siste løpet i cupen, og i kveld skulle de ulike klassevinnerne endelig kåres. Selv premieutdelinga derimot, vil foregå på et seinere tidspunkt i regi av o-kretsen.


Løypelegger tester her til venstre utvalget i kiosken der Trine og Kristin hadde mange godbiter å by på!Melhus vgs var utgangspunkt for kveldens løp, og på bilde ser vi de første løperne i ferd med å ankomne samlingsplass.
Kjell Rune hadde regien på start.


Johannes Lerli er klar til start i H15-16, og det ble til slutt klasseseier på Johannes i kveld! Gratulerer til Johannes. Han fikk også kveldens suverene beste spurttid, eller det var 2 løpere som fikk nøyaktig samme tid: Jørgen Graabak og Johannes - ikke værst å ha med seg på «løps-cvn»!
Johannes er her sammen med fra John og begge ser rimelig fornøyd ut!

Superkort video av Johannes mot startpost.


Løper spurter inn til stempling ved ettre like nord for Gimshallen.


Her er en løperen nettopp stemplet ved sandvolleyball-banen.
Bygdas egen OL- og VM-helt Jørgen Graabak bidrar alltid med høy fart, smil og godt humør der han stiller til start! Stas at han stilte som deltaker i MIL-o sitt sprintløp i kveld.

Han har nettopp fått godkjentstempel av Stein Ivar og Kåre i sekretariatet.
Trond Nicolaisen og John Lerli var en av flere fra Melhus. Her i o-eventyrfortelling fra sine løp.


Emelia Hakkebo Sowa er vår ferske jenteløper. Hun løp de løypene som fantes under Finn Fram Dagen onsdag kveld, men stilte like bli opp i sprintcupen. 
Løypa gikk unna i en fei!


Her er en kort filmsnutt fra innkomsten.

Resultater kan du se på Brikkesys.


Takk til Stein Ivar som var løpsleder og som sørget for et vellykket arrangement der arbeidsoppgavene “fløt godt”. Takk også til øvrige gode medhjelpere som alltid stiller opp med smil om munnen og med stor vilje til å bidra der det trengs.

Foto av Kjell Rune, Hege og Eivind.