Klubbmesterskap i tradisjonens tegn ved Lauglovatnet

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Jun 2022


Det var som det pleier å være på denne tida: Midtsommer, klubbmesterskap, Lauglovatnet og John sine løyper.Teamsmøte med perfekt bakgrunnsbilde eller Eivind som forbereder datamaskina på mange påmeldinger?

Til høyre ser vi at det strømmer på med påmelding til John fra Martin M, Anita og Johannes.
John hadde ordnet med fire løyper som stort sett gikk øst for Lauglovatnet, noe som var nytt land for deltagerne i klubbmesterskapet. Løypene fikk mye ros.
Terrenget er nokså tett i nedre del, men åpner seg med store myrområder nordover i retning Vellikvatnet. Området har også mange skitraseer og stier som er greie ledelinjer.John hadde satt opp spurtpris til raskeste løper fra sistepost til mål.  Her er noen av de raske: Hege i 3B, Maren i NY, Johannes hadde beste tid av alle og Martin Å N i NY. Stefan hadde beste tid av deltagerne i langløypa.To mødre med hver sin datter: Anita, Hanne, Ingrid og Eli. De hadde en tett kamp i C-løypa, der juniorene kastet seg så vidt framom mødrene.

I nybegynnerløypa stilte disse til dyst: Martin Å N med bestefar Dagfinn, Maren med far Frank Egil og Lilja med far Øystein.Ja, så må vi ikke glemme disse damene som også gikk nybegynnerløypa, men hadde ikke behov for tidtakerbrikke: Hanne Nikolaisen, Liv N Randen 

Disse løp styggfort i langløypa på 4,5km: Kjell Rune (3.), Atle (seier) og Stein Ivar (4.). Stefan (2.) hadde dratt når det drog seg til med premieutdeling.

Premieutdeler og vinner av dameklassen i 3B, Hege her sammen med løypelegger, tidtaker og servitør John.

Martin M (t.h.) hadde beste tid i 2C-løypa, mens Kåre (t.v.) tuktet Eivind i 3B.

Johannes vant sin klasse i 3B-løypa og hadde beste tid fra sistepost til mål av alle!


Etter grilling, bading og premieutdeling, ebbet kvelden ut. Den ble avrundet med noen få regndråper. I tillegg kom det noen små svarte, flygende vesener og ville delta. John mente at siste start hadde gått og at han ikke hadde passe løyper for disse. Da ble de små flygende sure og begynte å bite - helt greit for oss. Vi pakket bare sammen og dro etter enda en vellykket kveld med klubbmesterskap ved sørbredden av Lauglovatnet.

Resultater fra onsdagskveldens klubbmesterskap og sammendrag etter tre løp i O6`eren ser du på Brikkesys. Av disse kom også to Wing-løpere og tok seg gjennom langløypa i ganske god fart.