100 unge o-løpere på Grønneset

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Sep 2021

Løperne er klare før fellestarten


Vi arrangerte årets siste ungdomsløp på Grønneset. Det ble et veldig bra arrangement med masse blide unge o-løpere. Stein Ivar hadde laget veldig gode løyper med mange poster i skogen på Grønneset. De yngste løperne fikk kartet før start slik at de i ro og mak kunne studere løypene før løpet. Noen hadde også med foreldrene rundt i løypa, for i ungdomsløp er målet at alle skal ha det koselig i skogen. Her er et sveip over samlingsplass like før start.


Martin er veldig fornøyd med vår nye startklokke

 De eldste løperne løp ut med fellestart. Løypene hadde sommerfugler for å spre løperne i skogen. Det var en publikumspost på berget over stranda slik at vi voksne kunne se løperne flere ganger. De krysset også stadion under løpet. Video av fellesstarten kan sees her. Løypene kan dere se på Livelox.

Melhus Orientering er drevne arrangører og dette var vel et prikkfritt arrangement. Det eneste skåret i gleden er at ingen ungdommer fra Melhus eller Leik deltok på løpet. Her har vi en jobb å gjøre. Hvordan skal vi få ungdommene våre til å delta på o-løp sammen med andre ungdommer i kretsen?

Kjell Rune er en rolig sjef for starten

 

Kåre fikset bananer til alle!

 

En rutinert gjeng som kan å arrangere o-løp

 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.