G15 sesongåpnet borte med sterk seier over Charlottenlund

CHARLOTTENLUND  - MELHUS/GIMSE     24-26

Pause        Full tid

Charlottenlund        11    -      24

Melhus                  14    -      26

Dagens Kjelling: Håvard

1.OMG: Charlottenlund kom best igang ned 3 tidlige skåringer. Melhus fikk en 2 minutter tidlig i kampen. Etter at laget var fulltallig igjen, kom 2 raske skåringer for Melhus. Etter 16 minutter går Melhus for 1. gang opp i ledelsen. Det ble en rotete start i 1. omgang for Melhus, men laget spilte seg opp utover i omgangen. Både forsvar og angrep satt bedre utover i kampen.

2.OMG: Begge lagene startet omgangen godt. Det var fortsatt Melhus som holdt føringen med 2-3 mål fra pause og utover i omgangen. Etter 10 min av omgangen leder Melhus med 6 mål. Etter enda 5 min. hadde CSK henta inn 3 mål, og spenninga i kampen steg. Trener Stephani tok da time-out og det så ut til å hjelpe for Melhusguttene. De stansa opphentinga fra motstanderen og greide atter og øke ledelsen til 6 mål. I det 21. spilleminutt fikk Melhus utvisning og CSK fikk på ny trua og var nede i 2 målsavstand med kun 2 min igjen av kampen. I det 23. spilleminutt fikk begge lagene utvisning og det ble en råspennende avsluttning der lagene fulgte hverandre til døra. Melhus dro iland seieren med en velfortjent 26-24 seier . En veldig god forsvarskamp med stor innsats fra alle spillerne:-)