STRINDHEIM - MELHUS/GIMSE    19 - 24

Dagens Kjelling:

HELE LAGET

1. omgang
God start med godt forsvar. Dette forplantet seg til gode angrep. Det virket som om guttene ikke var så stresset i dag. Jevnt spill fra begge lagene og etter 10. minutter står det 4-4. Halvor starter kampen mye bedre i dag og skuddene fra ving sitter. Utover omgangen øker Melhus/Gimse sin ledelse og etter 20 minutter er stillingen 6-9. Omgangen ender med en 4-målsledelse for Melhus/Gimse etter en veldig bra førsteomgang. Spesielt bra var forsvarsjobbingene. Tydeligvis sterke gutter.

2. omgang
Strindheim startet omgangen med å få 7-meter. Selv om Melhus/Gimse også startet omgangen bra gikk det ikke lenge før 2-minuttene kom. Etter 7 minutts spill er stillingen 12-14 og Strindheim har tatt innpå. Utover omgangen hardner spillet til. Til tider veldig tøft spill fra begge lagene. I kampens hete ble spillerne fra Melhus/Gimse stresset. Dette er noe de må lære seg å beherske framover. Med 10 minutter av kampen er stillingen 17-20. Ut kampen siger Melhus/Gimse ifra Strindheim og sluttresultatet ble 19-24. En god kamp av "lærlingene" Edvard og Erlend. Flott jobbet.